IŞİD'li sanıp öldürülenler bakın kim çıktı?

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bulunan 2 cesedin Suudi Arabistan ve Suriye uyruklu kişilere ait olduğu belirlendi.

IŞİD'li sanıp öldürülenler bakın kim çıktı?
IŞİD'li sanıp öldürülenler bakın kim çıktı?
GİRİŞ 09.10.2014 12:36 GÜNCELLEME 09.10.2014 12:41
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kızıltepe'de IŞİD'in Suriye'nin Kobani (Ayn el Arap) kentine yaptığı saldırıları protesto etme bahanesiyle izinsiz gösterilerin yapıldığı Urfa Caddesi'nde dün bulunan 2 cesedin kimlik bilgileri tespit edildi.

Cesetlerden birinin eşinin yakınlarına bayram ziyaretine gelen Suudi Arabistan uyruklu Fehad İbrahim Elduveric (45), diğerinin ise Mardin'de ikamet eden Suriye uyruklu Abdullah Muhammed Latif'e (43) ait olduğu öğrenildi.

Suudi Arabistan uyruklu Elduveric'in Kızıltepe'de ikamet eden ve inşaatlarda işçi olarak çalışan eşinin ağabeyi Muhammed İbrahim'in evine bayram ziyareti için geldiği, dönüş için bilet ve vize işlemlerinden dolayı Kızıltepe'den Mardin'e gitmeye çalıştığı bildirildi.

Ülke genelinde ölü sayısı 24'e yükseldi

Siirt'te IŞİD'e tepki bahanesiyle yaşanan olaylarda bir akaryakıt istasyonuna yönelik saldırı sırasında silahla ağır yaralanan Kamil Taş'ın (25) tedavi gördüğü Siirt Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdiği bildirildi.

Siirt'teki olaylarda ölü sayısı 4'e yükseldi. Kentin bazı bölgelerinde gerginlik devam ediyor.

Olaylarda şimdiye kadar Diyarbakır'da 10, Mardin'de 5, Siirt'te 4, Batman, Muş, Van, Adana ve İstanbul'da da birer olmak üzere 24 kişi yaşamını yitirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • Mardinli XQW 9 yıl önce Şikayet Et
    TC bu katliamlari yapan yüzleri kapali kisileri ortaya cikarmakle mükelleftir.... Insanlar TC tarihi boyunca Özel harp dairesi-Jitem ve Mit tarafindan öldürülerek darbelere zemin hazirlanmistir....Hep Terör etrafi sardi teröristler yapti denilerek Kargasadan sistem kendisini aklayarak cikmis ve netiecede askerler hep dümene gecmistir....Bir hayvan bile kaybolursa bundan devlet ve sistem sorumludur...Bir insanin cani ve mali sistemin zimmetindedir....Cikipta sucu kobane icin sokaga dökenlere atmak kolaya kacmaktir darbelere zemin hazirlamaktir....
    Cevapla
  • programlayan 9 yıl önce Şikayet Et
    bismillah. Ahir zamanda insanlar neden öldürüldüklerini bilmeden ölürler. Kimin savaşında, kim, kimi ne adına öldürüyor belli değil. Ahir zamanın fitnelerinden Rabbim (c.c) bizi uzak tutsun (Amin)
    Cevapla
  • akif cam 9 yıl önce Şikayet Et
    allah yanınıza bırakmaz. bu hainliği allah yanınıza bırakmaz vatan hainleri ne suçu günahı var bu insanların
    Cevapla
  • hikmet 9 yıl önce Şikayet Et
    böyle vahşilik görülmedi. Kobanideki halkı bağrına basan türkiye ve halkı,ancak kobaniyi bahane edip türkiyeye saldıran yine kürt kökenli ancak kürdün dinsiz takımı (pkk ve sempatizanları) bu çizgideki kürtle barış olmaz. partilerini başkanı açıklama yaptı; ortalığı ateşe verin öldürün ondan sonrada laga luga yap. bizler için zırvadan başka bir şey ifade etmiyor.
    Cevapla
  • ggtyy 9 yıl önce Şikayet Et
    yerli işitçiler. yerli işitçiler (hüdapar yani ) bu fotoları kullanıp resmen savaş çığlıkları atıyorlar.pkk lılar bizi öldürüyor diye sosyal medyada savaş çığırtkanlığı yapıyorlar.biz müslümanlar elbette sakin olmalıyız.dua etmeliyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi