Gösterilerde öldürülen baba toprağa verildi

IŞİD'i bahane ederek izinsiz gösterilerin yapıldığı mahallede oğlu ile uğradığı silahlı saldırıda ölen babanın cenazesi toprağa verildi.

Gösterilerde öldürülen baba toprağa verildi
Gösterilerde öldürülen baba toprağa verildi
GİRİŞ 09.10.2014 16:05 GÜNCELLEME 09.10.2014 16:05

Merkez Yüreğir ilçesi Çamlıbel Mahallesi'nde IŞİD bahane edilerek yapılan gösterilerde yüzü maskeli kişilerin av tüfeğiyle saldırısı sonucu hayatını kaybeden Ahmet Albay'ın (69) cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Albay'ın cenazesi Yüreğir ilçesindeki Mutlu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Ahmet Albay'ın olayda ağır yaralanan oğlu Veysi Albay'ın (29) tedavisinin ise Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde devam ettiği öğrenildi.

Ahmet Albay'ın evine gelen misafirlerini eşi ve çocuklarıyla birlikte kapıda uğurladığı, bu sırada sokaktan geçen yüzü maskeli ve eli silahlı bir grupla aralarında tartışma çıktığı ileri sürüldü. Ahmet Albay ile oğlu Veysel Albay'ın kendilerine ve ailelerine saldırmak için eve girmeye çalışan gruba engel olmak için sokak kapısını kapatıp gruba engel olmaya çalışırken av tüfeğiyle vuruldukları iddia edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz