IŞİD'e karşı etekli kamuflaj!

PKK yanlıları Kobani'yi bahane ederek yurt genelinde terör estirmeye çalışırken; sosyal medyaya düşen bir fotoğraf hayret uyandırdı.

IŞİD'e karşı etekli kamuflaj!
IŞİD'e karşı etekli kamuflaj!
GİRİŞ 10.10.2014 07:10 GÜNCELLEME 10.10.2014 09:59
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fotoğrafta PKK'nın Suriye'deki kolu olan YPG'li bir kişi, IŞİD'in Kobani'nin merkezine kadar ilerlemesinin ardından kadın kılığında bölgeyi terk ediyor.

Yüzünü maskeyle kapatan, pantolonunun üzerine uzun etek giyerek kadın kılığına giren YPG'li kişi, bulunduğu bölgeden koşarak uzaklaşıyor.

Kimliğini etekle kamufle etmeye çalışan bu YPG'linin canını kurtarıp kurtaramadığı, başka kılıklara girip girmediği merak ediliyor.

YORUMLAR 9
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    KİMLİĞİNİ GİZLEYEREK TOPLUMSAL OLAYLARA KARIŞANLARA MECLİSTEN ACİLEN VUR EMRİ ÇIKARILMALI.. Toplumsal olaylar olabilir,hak aramak için sokağa çıkılabilir,kanunlu veya kanunsuz yürüyüş yapılabilir.lakin kamu düzenini sağlamak ve suçluların cezalarını vermek için kişilerin kimliklerinin tespiti gerekir.Eyleme katılanda açık açık ben buyum yürüyorum demeli.Eğer kimliğini gizleyerek ortamı bulandırmak,provakatörlük yapmak için oradaysa kamu düzenini sağlamak için bunların yaralama değil gerçekten vurmak için yasa çıkarılmalı.
    Cevapla
  • BAHRİ GÜMÜŞCÜ 9 yıl önce Şikayet Et
    1 DAKİKA. tavuk gibi yaşayacağınıza 1 dk horoz gibi yaşamayı tercih edemezler basit leşirler yazık destekleyenede lanet olsun
    Cevapla
  • Burak Hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakan. Bunlar yecuc ve mecuc asalik yaratiklar! ISID ve PKK! Birbirlerini yok etsinler! Biz coktandir biliyorduk bunlarin ne hal oldunu ama devlet anlamadi iste.... Anlamadim sey bu Ataturkun her dediklerinin harfiyen yerine getirirler yok ezani turkcelestir yok capka tak daha neler ama Ataturkun bu emrine uymazlar! M. Kemal Atatürk: "Komünizm, Türk Dünyası'nın en büyük düşmanıdır. Her görüldüğü yerde ezilmelidir." Ya ataniz acik acik diyor iste PKK sizin en buyuk dusmanizdir gorulde yerde imha edilmeli, Atatukun zamaninda PKK mi vardi analyin iste Kommunizm=PKK bukadarda salak olmayin!
    Cevapla
  • Gürhan Ezer 9 yıl önce Şikayet Et
    AŞAĞILIK MAHLUKLAR. Kur'anda bahsedilen "esfele safilin"(aşağıların aşağısı) mahlukat bunlar olsa gerek...
    Cevapla
  • ağası şen 9 yıl önce Şikayet Et
    SİZ BUSUNUZ. ABD İngiltere Almanya İsrail olmasa siz daha da perişan olursunuz mertçe savaşamzsınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı