''Dudak uçuklatacak bir cephane ele geçirdik''

Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Gezer, şehirde yaptıkları operasyonda dudakları uçuklatacak düzeyde cephane ele geçirdiklerini söyledi.

GİRİŞ 10.10.2014 16:48 GÜNCELLEME 10.10.2014 18:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gaziantep’te dün gerçekleşen eylemlerde hayatını kaybeden 4 kişi ve yaşanan olaylarla ilgili toplantı yapan Gaziantep Valisi Erdal Ata’yla birlikte soruları yanıtlayan Emniyet Müdürü Ali Gezer, Gaziantep’in terörden masum bir şehir olmadığını vurguladı. 

Gaziantep’te ilk siyasi cinayetlerden birinin yaşandığını hatırlatan Ali Gezer, şehrin yakın geçmişinde yaşanan terör olaylarını sıralayarak şunları söyledi: "Gaziantep terörden masum bir şehir değildir. El Kaide ve Hizbullah operasyonları, 2012 PKK saldırısı gibi şehirde birçok eylem yapılmıştır. Bugün yaşananları bir güvenlik zafiyeti olarak görmemek lazım. Biz her şeyi söylemiyoruz ama Gaziantep’te dudakları uçuklatacak düzeyde cephanelik ele geçirdik."

YORUMLAR 1
  • göktürk 9 yıl önce Şikayet Et
    PKK MASUM OLMADIĞINI YENİ ANLIYORSUNUZ. açılımdan beri pkk güçleniyor katılım artıyor siyasi olarakta muhattap kabul edildi ee şimdi pkk masum olarak gören kim olursa pkk tarafından öldürülce şehit mi sayılacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat