Cem Garipoğlu intiharının detayları ortaya çıktı

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun başına poşet geçirip kendisini çamaşır ipi ile astığı öğrenildi.

Cem Garipoğlu intiharının detayları ortaya çıktı
Cem Garipoğlu intiharının detayları ortaya çıktı
GİRİŞ 10.10.2014 15:09 GÜNCELLEME 10.10.2014 15:19
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Milliyet'in haberine göre 17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut'u öldürmekten 24 yıl hapis cezasına mahkum edilen ve kaldığı Silivri 5 No'lu Cezevi'nde intihar eden Cem Garipoğlu'nun cesedi, savcılığın incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Garipoğlu'nun cesedi, infaz koruma memurları tarafından sabah 08.00'de, tek başına kaldığı 3'lü koğuşunda bulundu. Garipoğlu'nun Silivri 5 No'lu Cezaevi'nde 3'lü koğuşta tek başına kaldığı, kamera sisteminin ise koğuşun ortak avlusunda bulunduğu belirtildi.

KOĞUŞA GİREN OLMADI

Kamera görüntülerinde yapılan incelemede, koğuşa kimsenin girmediği görüldü. Koğuşun en son 02.00'de kontrol edildiği, ilk incelemelerde olayın 02.00 ile 08.00 arasında olduğu tespit edildi.

BAŞINA POŞET GEÇİRİP ÇAMAŞIR İPİYLE İNTİHAR ETMİŞ

Garipoğlu'nun koğuşundan aynı yerdeki diğer boş koğuşa geçtiği, başına poşet geçirerek, çamaşır ipiyle kendisini boğduğu öğrenildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 19
  • Alper 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle ölmedi
    Cevapla
  • Bir BiLEN 9 yıl önce Şikayet Et
    CEM GARİPOĞLU öldüğüne inananlara gülüp geçiyorum. Her şey ortada. Neyse Bakarsın Cem karşımıza çıkar da. Zaten ölü olan birisinin bir daha ölmeyeceine göre . bizde ceza almayız
    Cevapla
  • referans 9 yıl önce Şikayet Et
    BURASI TÜRKİYE İÇİMDEKİ HİS ÖLMEDİ. KAÇIRTILDI.. Öldüğü hiç inandırıcı gelmiyor. 1-) Yüklüce Parayı indirdiler. Yurt dışına kaçırdılar. 2-) Ölen gencin cenazesini almaya aileden kimse gelmez mi ? 3-) Tek başına hücrede kalıyormuş. Çamaşır ipini nereden bulmuş. 4-) Poşeti nereden bulmuş. 5-) Tek kişilik hücrede kendini asması imkansız. 6-) Cezaevi yönetimi kendin assın diye tavana aparat mı yaptırmış. 7-) Kamera görüntüsü yok. 8-) Adli tıp otopsi görüntüsü yok. 9-) Olay yeri fotografları video görüntüleri yok. 10-) Yerine gerçek bir garip oğlunu öldürmüşlerdir. 11-) Estetik yapılmış yeni bir kimlikle uzaklardan gerçek garibin cenazesini izliyordur. 12-) Cezaevinde en son kim ne zaman gördü. Her şeye karışan Adalet bakanı çıksın açıklasın. Asıl sorumluluk alanına giren konu bu.
    Cevapla
  • birsev birsev 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakkaten öldürüldü ise HELAL OLSUN BEEEE . Temiz Ölüm. Cani lerin sonu Böyle olsun . ya da tövbe edip adam olsunlar....
    Cevapla
  • Majestelerim 9 yıl önce Şikayet Et
    veled-daalin...AMİN..RABBİM böyle hayatı evlerimizden uzak etsin İNŞAALLAH.... ne kendi etti rahat, ne halka verdi huzur...yıkıldı gitti cihandan, dayansın ehl-i kübur...BİR VARMIŞ-BİR DE YOK muş...Misali zavallı bir hayat...ALLAH şeytana uydurmasın cümlemizi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler
İsrail'in savaş kararı sonrası ABD'den jet hızında açıklama: Dahil değiliz!