Gaziantep'te BDP karşıtlarına müdahele

Gaziantep'te sopalarla DBP binasına yürümek isteyen ve uyarılara rağmen dağılmayan grup, basınçlı su ve biber gazlı müdahaleyle dağıtıldı.

Gaziantep'te BDP karşıtlarına müdahele
Gaziantep'te BDP karşıtlarına müdahele
GİRİŞ 10.10.2014 23:33 GÜNCELLEME 10.10.2014 23:33

IŞİD protestolarının devam ettiği 1'i kadın 4 kişinin öldüğü kentte, gündüz saatlerinde korsan gösteri düzenlemek amacıyla çeşitli noktalarda toplanan gruplar, polislerin biber gazlı ve basınçlı sulu müdahalesiyle dağıtıldı. Karşıyaka Mahallesi'nde akşam saatlerinde toplanan sopa ve Türk bayrakları taşıyan bir grup ise IŞİD karşıtı sloganlarla Demokrasi Meydanı'na kadar yürüdü. Buradan BDP il binasına yürümek isteyen ve uyarılara rağmen dağılmayan gruba, polis biber gazı ve basınçlı suyla müdahale etti. Dağılmayarak taşkınlık çıkaran kalabalıktaki 4 kişi gözaltına aldı.

Hacıbaba Mahallesi'nde de polislerin durumlarından şüphelenerek aradığı 6 kişi, üzerlerinde molotof kokteyli çıkınca gözaltına alındı. Ele geçirilen molotof kokteylerine el konulurken gözaltına alınan 10 kişi, emniyete götürüldü. Güvenlik güçlerinin kentin birçok bölgesindeki güvenlik önlemleri sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti