İzmir'de Türk Bayrağını indirmeye çalıştılar

Narlıdere'de Türk Bayrağı'nı indirmeye çalışan 2 kişi polis tarafından engellendi. Bayrak itfaiye ekiplerince tekrar göndere çekildi.

İzmir'de Türk Bayrağını indirmeye çalıştılar
İzmir'de Türk Bayrağını indirmeye çalıştılar
GİRİŞ 11.10.2014 15:56 GÜNCELLEME 11.10.2014 15:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

IŞİD'in Kobani'ye düzenlediği saldırıları protesto etmek için eylem yapan göstericiler arasında bulunan iki kişi, Narlıdere Meydanı'nda bulunan Türk Bayrağı'nı indirmeye çalıştı. Bölgede devriye görevi yapan ekiplerin durumu fark etmesi üzerine bayrağı indirmeye çalışan kimliği belirsiz iki kişiye polis müdahale etti.

Türk Bayrağı'nı yarıya kadar indiren şahıslar polis ekiplerini görünce olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerinin durumu bildirmesi üzerine gelen itfaiye ekipleri bayrağı tekrar göndere çekti.

Kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlatılırken, çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı.

YORUMLAR 6
  • sahin yerlikaya 9 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bak hadin otadan. şimdiyece olan olaylardan hangisinde polisimize sahip çıktınızki bundan sonrakilere sahip çıkacaksınız oraya gelenler illaki boş gelmemişlerdir polisimiz en güzelini yapmış müdahale açısından. sizin dediniz gibi durdurmak istese ya vurulacak yada vuracak ondan sonra hayatı kararacak kim sahip çıkacak bu kanunlarla yapılabilecekin en iyisini yapmışlar polise vurmayı bırakın once yetki verilsinde ondan sonra neden vurmadın diye yazalım lütfen silahını al elinden ondan sonra niye vurmadın lakırtısı boş yaygara
    Cevapla
  • şükrü ğüvenç 9 yıl önce Şikayet Et
    olmuyor. evet beyler olmuyor polis o silahı neden taşıyor o bayrak uğruna yüzbinlerce şehit verilmedimi kim indirmeye çalışırsa sonucuna katlanır denilmiyormu polise o bayrağın ne demek olduğunu bilmeyenlere nasıl görev veriliyor tabi yetki varmı vurulması için bilmiyorum yoksada yetki vermeyen büyüklerimiz utansın yetki varsa gereğini yapmayan polis utansın başa söze gerek yok
    Cevapla
  • mehtap dalgalı 9 yıl önce Şikayet Et
    nasıl engellemeymiş bu adamlar kaçmış. yarın bu kaçan adamlar karakol tarayacaklar asker, polis şehit edecekler otbüslere molotof atıp vatandaşları yakacaklar... zaten o polis göstericileri dağıtıyor ya neden dağıtıyor anlamış değilim, dağılınca vazmı geçiyorlar başka yerlerde ya çldürüyorlar ya yakıyorlar ya yıkıyorlar neden toplayıp içeri atmıyorda dağıtıyorlar mahkemelerimizde gerekli cezayı neden vermiyorlar? neden?
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Polisimiz halk kahramanı olmak istiyorsa bayrağa saldıranı anında vurup indirecek.... ......Çünkü Bayrak namustur Bayrak her şeydir..Bayrağa saldıranın cezasıda ölümdür.
    Cevapla
  • lYOLCUl 9 yıl önce Şikayet Et
    Bayrakğa saldırının cezası. ölüm olmalı. hiç uğraşmaya gerek yok. bayrağı indirmeye çalışanlar için polise vur yetkisi verilmeli. oyun mu bu...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
IMF'den Türkiye açıklaması