Eylemlere katılmadığı için vuruldu

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, eylemlere katılmak istemeyen bir vatandaşın vurulduğu belirtildi.

Eylemlere katılmadığı için vuruldu
Eylemlere katılmadığı için vuruldu
GİRİŞ 11.10.2014 16:44 GÜNCELLEME 11.10.2014 17:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Diyarbakır ve Bingöl'de bölücü terör örgütü mensubu 4 terörist yakalandı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde, "Önemli yurt içi olaylar" başlığı altında paylaşılan bilgiye göre, 9 Ekim'de, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından bir vatandaş, eylemlere katılmadığı gerekçesiyle göğsünden vurularak ağır yaralandı. Yaralı vatandaş, devlet hastanesine kaldırıldı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, güvenlik güçlerine ateş açan dört teröristten ikisi, üç piyade tüfeği, beş el bombası ve iki tabanca ile yakalandı.

YORUMLAR 3
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu eylemleri yapanlar,destekleyenler belli ?......HDP,CHP parelel yapı destekli...... ......pkk.dhkp-c, tüm sol kesim -geziciler...
    Cevapla
  • Mustafa ETİZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Terör güruhu olan;. pkk, onun şehir çeteleri ve sözde siyasi temsilcileri, yaratmak istedikleri korku imparatorluğunun içinde boğulacaklardır. Zira zalimler asla abad olamaz.
    Cevapla
  • cevherkul 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu alçaklar. silahı halka doğrultuyor ama polis asker bunlara gaz su sıkıyor sonra halkı itidale sağduyuya davet ediyorlar peki ölen evi yanan yaralanan ölüm tehlikesi altında olan koyun gibi ölmeyi mi beklesin biraz akıl izan bunlar alçak anladık peki kim halkı koruyacak koyun gibi ölecek mi bu sokak Vandallarını vuracak mısınız yoksa yakalayıp kodese atabilecek misiniz ne yaparsanız yapın millet çaresine bakar yeter ya kaç gün oldu bitirin bu sefiller oyununu...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak