Bingöl saldırısıyla ilgili flaş gözaltı!

Bingöl'de emniyet müdürüne yönelik saldırıda teröristlerin kullandığı araca öncülük ettiği tespit edilen şüpheli Diyarbakır'da yakalandı.

Bingöl saldırısıyla ilgili flaş gözaltı!
Bingöl saldırısıyla ilgili flaş gözaltı!
GİRİŞ 12.10.2014 22:37 GÜNCELLEME 12.10.2014 23:28
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker ve beraberindeki ekibe yönelik düzenlenen ve 2 kişinin şehit olduğu hain saldırıda teröristlere yardım ve yataklık ederek, gözcülük yapan ve rehberlik eden 1 kişi, Diyarbakır’da düzenlenen bir operasyonla yakalandı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından alınan bir istihbarat üzerine Bingöl Emniyet Müdürü ve ekibine saldırı düzenleyen örgüt mensubunun olaydan 1 gün sonra Diyarbakır’a geldiği tespit edildi. 9 Ekim 2014’te PKK/KCK terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen ve Bingöl İl Emniyet Müdür Yardımcısı ile Güvenlik Şube Müdürlüğünde görevli 1 başkomiserin şehit olduğu hain saldırıda, teröristlerin kullandığı araca öncülük yaptığı tespit edilen A.K. 10 Ekim 2014’te Diyarbakır’da yapılan başarılı bir operasyonla yakalandı.



Saldırıdan hemen sonra Diyarbakır il merkezine kaçtığı tespit edilen A.K.’nin sosyal medyada HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ile çektirdiği fotoğraflar ortaya çıktı.
 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • Alper Alperen 9 yıl önce Şikayet Et
    Niye Bu Kadar Şaşırdınız!!!. Yahu zaten bunların meşrebi belli. Kim yapacak ben yapmadım ya! Bu saldırıları yapanların yaptıranların bunlar olduğunu cümle alem biliyor o na bişey demiyoruz ancak bu açılım, çözüm süreci filan hikayesine bu adamlara niye kimse bişey demiyor? Madem buldun madem elinde delil var tut kulağından tık kodese vatan hainliğinden yargıla olay bitmiştir.
    Cevapla
  • İsa İSTANBULLU 9 yıl önce Şikayet Et
    Normal.... Normal değilmi..HDP veya BDP den başka ne beklerdiniz...
    Cevapla
  • Ramazan ERDEO 9 yıl önce Şikayet Et
    Suratında meymenet yok. Suratında meymenet yok , kanı bozuk olduğu ne kadar belli. Allah iki cihanda belasını versin aslında içimden çok şey söylemek geçiyor bu ve bunun zihniyetinde olan kansızlara ama boş ver diyor Allaha havale ediyorum. Zaten içimden geçenler bu ülkenin namuslu insanlarının içinden geçenlerle aynı beni onlar anlamıştır.
    Cevapla
  • Çetin Ceviz 9 yıl önce Şikayet Et
    sinan nikli yorumcu, senin yorumlarına bakınca ben de çok şaşırıyorum. acaba bu yorumlar hangi beyinsel fonksiyonun eseri diye kendime sormadan edemiyorum.
    Cevapla
  • mehtap dalgalı 9 yıl önce Şikayet Et
    şimdi devlet bu milletvekillerine emekli olunca da ömür boyu 10 ar bin lira aylık mı bağlayacak. asıl isyan etmesi gereken vatandaşlar bizleriz isyaaaaaaan gerçekten isyan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü