Kaybolan helikopterde 4 şehit var!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde kaybolan askeri helikopterin enkazına Karaardıçlı mevkisinde ulaşıldı. Enkazda 4 şehit olduğu bilgisi geldi.

Kaybolan helikopterde 4 şehit var!
Kaybolan helikopterde 4 şehit var!
GİRİŞ 13.10.2014 02:04 GÜNCELLEME 13.10.2014 02:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kocaeli'de Cengiz Topel Havaalanı'ndan kalktıktan sonra Balaban mevkiinde irtibatı kesilen helikopterin, Kartepe'de Green Park Otel'in kuzey ön bölümündeki yaklaşık 600 metrelik vadi içerisinde enkazına ulaşıldı.

Enkaza; 3 köylü, 1 özel tim ve arama kurtarma ekibinden 1 kişi ulaştı. Enkaza ulaşan ekipten alınan bilgiye göre, helikopterdeki 4 askeri personelin şehit olduğu öğrenildi. Şu anda askeri ekipler enkaz alanına inerek inceleme yapacak.

Helikopterin  Kartepe/Balaban köyü bölgesinde kaza kırıma uğradığı belirtildi. Kazada bir binbaşı, bir üsteğmen ve iki astsubay şehit oldu.  Kaza nedeni inceleme sonucunda belirlenecek.

ŞEHİT ASKERLERİN İSİMLERİ

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde telsiz irtibatı kesilen ve enkazına ulaşılan helikopterin pilotları Dz.Plt.Bnb.Deniz Akdeniz ve Dz.Plt. Ütğm.Çağrı Ceyhan, Rad.Astsb.Kd.Üçvş. Mehmet Karakaşoğlu ve DSA Astsb.Üçvş. Ömer Burak Öğüt'ün şehit olduğu bildirildi.

YORUMLAR 4
  • Banazlı 9 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM RAHMET EYLESİN . Mekanları cennet olsun. Bazı yorumcular bu kadar rütbeli askerin şehit edilmesi gibi saçma yorumlar atmış. Bu tip helikopterlerde bulunan personelin genelde tamamı rütbeli olur bilmiyorlarsa biraz okusunlar.
    Cevapla
  • eyildiz 9 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar rütbeli asker??. bukadar rütbeli askerin şehid edilmesi (olması demiyorum, diyemiyorum) insanın aklına farklı şeyler getiriyor.
    Cevapla
  • Haluk Tek 9 yıl önce Şikayet Et
    ... (.). Allah Rahmet eylesin yakınlarına sabır versin inşaallah ihmal neticesi değildir.
    Cevapla
  • akil aktepe 9 yıl önce Şikayet Et
    .......... ALLAH rahmet eylesin. kalanlarına ALLAH sabır versin. bir umut zorunlu iniş yaptıklarını düşünüyordum ama acı haber geldi. başımız sağolsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var