Bir acı haber daha: 3 şehit, 33 yaralı

Sivas'ın İmranlı ilçesinde polisleri taşıyan otobüs kaza yaptı. İlk belirlemelere göre 3 polis şehit oldu

Bir acı haber daha: 3 şehit, 33 yaralı
Bir acı haber daha: 3 şehit, 33 yaralı
GİRİŞ 13.10.2014 02:34 GÜNCELLEME 13.10.2014 07:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gümüşhane gezisinde görevli polisleri taşıyan otobüs, saat 01.30 sıralarında Sivas'ın İmranlı ilçesi Kızıldağ mevkiinde, yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada 3 polis şehit oldu, 30'un üzerinde polis de yaralandı. Yaralılar, kazanın ardından olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Can pazarının yaşandığı kazada polis memurları Beşir Kurt ve Emrah Horoz ile Fatih Çevik şehit oldu. Malatya Valisi Süleyman Kamçı'nın verdiği bilgiye göre, 1983 doğumlu Çevik, Mersin nüfusuna kayıtlı, bir öğretmenle evli, 2,5 aylık çocuğu var.

SİVAS VALİSİ: 3 ŞEHİDİMİZ VAR

Sivas Valisi Alim Barut ise, Gümüşhane'den görevden dönen polisleri taşıyan otobüsün İmranlı'da devrildiğini belirterek, "Bana gelen ilk bilgi, 3 şehidimizin olduğu yönünde" diye konuştu.

Barut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, araçta 42 yolcu bulunduğunu ifade ederek, "Bana gelen ilk bilgi, 3 şehidimizin olduğu yönünde ayrıca 8-9'u ağır olmak üzere 17 yaralımız var. Yaralıların hastanelere sevki için bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi" diye konuştu.

Barut, otobüsteki polislerin Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı görev yaptığı bilgisinin kendisine iletildiğini söyledi.

KAYNAK: DHA, AA
YORUMLAR 6
  • turgut1 9 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin,milletimizin başı sağ olsun. bu tablo bize şunu da göstermeli ;" özelgörevler için hava yolu ulaşım gözden geçirilmeli"...nakillerde biryerden başka bir yere uzun süreli yolculuk ekibi yıpratır,yorar...kamu personelini taşıyan özel jetler olmalı...
    Cevapla
  • volkan9015 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.... Mekanları cennet olsun.
    Cevapla
  • Bekir Özeren 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.. sabah sabah ilk haber. gerçekten çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. hiç bir şey sizden daha önemli değil. biraz daha yavaş gitmek ve sağ kalmak en iyisidir.
    Cevapla
  • Burak Hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakan. Bu ne ya! askeri Helikopter kazasi, otubus kazasi baska kazalar ve bircok polis veya asker sehit! Bu kadar kaza ve sehit arka arkasina ve kisa zamanda olmasi cok tuhaf geliyor bana!
    Cevapla
  • Haluk Tek 9 yıl önce Şikayet Et
    Lâ havle. ve lâ kuvvete illa billahi aliyyülazim, kurbanmı kessek n'etsek. Allah Rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!