PKK'nın 2 ölüm makinesi yakalandı

Kobani'de IŞİD mensuplarıyla girdikleri çatışmada yaralanan PKK sorumlu Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra ele geçirildi.

PKK'nın 2 ölüm makinesi yakalandı
PKK'nın 2 ölüm makinesi yakalandı
GİRİŞ 13.10.2014 08:58 GÜNCELLEME 13.10.2014 08:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kanal D'nin haberine göre, PKK'nın arananlar listesinde üst sırıda yer alan Diyarbakır bölge sorumlusu "Sofi" kod adlı Selahattin Dilek (fotoğraftaki kişi) yaralı olarak  Türkiye'ye getirildikten sonra Suruç Devlet Hastanesi'nde Özel Harekat timlerinin düzenlediği operasyonla ele geçirildi. Dilek Diyarbakır bölgesinde onlarca saldırıyı yöneterek karakol baskınlarında yer almıştı. Ayrıca Dilek'in kaçırılan asker ve polisleri sorgulayarak bazılarının ölüm emrini veren isim olduğu öne sürüldü. Dilek'in bilinmeyen bir hastanede tedavi altına alındığı belirtildi.

Öte yandan PKK'nın Hakkari bölge sorumlusu "Rızgar" kod adlı Selman Ateş de  yaralı olarak düzenlenen operasyonda ele geçirildi. Selman Ateş'in 2009 yılından bu yana terör örgütü PKK adına kırsalda silahlı faaliyet gösterdiği belirtildi. 

YORUMLAR 3
  • kartal tibet 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlar başka sitelerde tedavi için geldikleri ve tedavi sonrası tutuklandıkları yazıyor. doğru mu acaba?
    Cevapla
  • Güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizim istihbarat çoktan halletmeliydi. Mit bu işler için yokmu niye şimdiye kadar karayılan,ve diğerleri bertaraf edilmedi,bahane yok çözüm üretelim, 30 yıldır içlerine niye sızılmadı,bunlar niye yok edilmedi adam olanlara sormaz larmı, cia.mossad,,alman BND,ingiliz MI6 niye dünyada ülkelerinin sorunlarını anında çözüyor,işte bu yüzden büyük devlet oluyorlar.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Eli Öpülecek Uzun Adam RECEP TAYYİP ERDOĞAN Atana Babana Ejdadına Rahmet !. "Ben Abdestsiz Hiçbir Devlet İşine İmza Atmadım." Diyen Cennet Mekan Ulu Hakan Sultan Abdülhamid Han! Huzur içinde uyu! Çünkü YENİ TÜRKİYE,DEKİ bütün köpeklerin tasmaları elimizde artık hiç kimseyi ısıramazlar !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı
Kamuda yeni dönem! Erdoğan detayları paylaştı! Fahiş fiyat açıklaması: Çalışmalar başladı