Show TV canlı izleme ve yayın akışında neler var?

Letonya - Türkiye maçının yayın kanalı olan Show TV'yi canlı izlemek isteyen kullanıcılar için Show TV'nin yayın akışı ve maç linki.

Show TV canlı izleme ve yayın akışında neler var?
Show TV canlı izleme ve yayın akışında neler var?
GİRİŞ 13.10.2014 14:09 GÜNCELLEME 13.10.2014 14:22

Televizyon ekranında bugün Letonya - Türkiye maçı var. EURO 2016 elemelerinde önemli yer tutan Letonya - Türkiye maçını canlı izlemek isteyen internet kullanıcıları, Show TV canlı izleme sayfasını kullanarak maçı internetten izleyebilirler. Show TV yayın akışı içerisinde yer alan diğer programları da canlı olarak izleyebileceğiniz bağlantıdan, Letonya - Türkiye maçını izlemek için saat 21:45'i beklemeniz gerekiyor.

Show TV canlı izleme sayfası için tıklayın.

Show TV yayın akışı

Show TV'de bugün maç öncesinde Letonya - Türkiye maçını ve A Milli Takım'ın durumunu değerlendirmek ve maç öncesi bilgileri vermek için saat 21:15'ten itibaren Maça Doğru programı ekranlara gelecek. Show TV yayın akışı saat 21:45'ten itibaren ise Letonya - Türkiye maçı ile devam edecek.

Show TV'nin yayın akışına ulaşmak için tıklayın.

Maça Doğru programı

Milli takımımızın Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı maç öncesinde, maçla ilgili tüm değerlendirmeler, tahminler ve en son gelişmeler “Maça Doğru” ile Show TVekranlarında futbolseverler ile buluşacak.

Serdar Çelikler, Rıdvan Dilmen ve Ali Gültiken’in “Maça Doğru” stüdyolarından usta yorumları ile ekranda olacağı programda; maçın oynanacağı stadyumdan milli maç öncesi son gelişmeler sıcağı sıcağına aktarılacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı