Van'daki gösterilere katılan 77 kişi tutuklandı

Van’da Kobani'deki IŞİD saldırılarını protesto için düzenlenen eylemlerde çıkan olaylarda adliyeye sevk edilen 176 kişiden 77'si tutuklandı.

Van'daki gösterilere katılan 77 kişi tutuklandı
Van'daki gösterilere katılan 77 kişi tutuklandı
GİRİŞ 13.10.2014 20:55 GÜNCELLEME 13.10.2014 20:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Van merkez ve ilçelerinde Kobani’ye destek için yapılan izinsiz gösterilerde okul, araç, Kuran kursları, okuma salonları, banka şubeleri, mobese sistemleri ile iş yerlerine molotof kokteyli attığı ve zarar verdiği öne sürülen 176 kişi gözaltına alındı. 176 şüpheliden sorgusu tamamlanan 174'ü adliyeye sevk edildi.

Adliyeye götürülen şüphelilerden 77'si tutuklandı, 5'i adli kontrolle olmak üzere 97 kişi serbest kalırken, gözaltında bulunan 2 kişinin de sorguları tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edileceği belirtildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • ali kocabaş 9 yıl önce Şikayet Et
    kısa zamanda serbest kalırlar bu kanunlarla....kanunlar buna uygun...mahkemeler yol geçen hanı değil terörist geçen hanı oldu sanki..... savcılıktan mahkemeye oradan sokağa yeni eylemler yapmaya....kısır bir döngü. devletin kanun koyucuları ne kadar basit düşünüyorlar. kapsamlı ve yüzyılları içine alacak, her türlü suçu kapsayan ve kesin çözüm üreten tarzda kanunlar yapamıyorlar. neymiş insan hakkıymış...ben ölünce, malım talan edilince veya yakılınca hakkım ne olacak...benim hayatım kararmadan beni koruma altına alan kanun ve uygulayıcısı lazım. bu hükümet terör konusunda işi hep basitten ve ciddiyetten uzak olarak ele aldı. açılımı destekliyorum bir şartla: terör ve teröristle mücadeleye devam ederek yapılan açılımı.....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!