Hollandalı 'motorcu'ların IŞİD kararı

Hollandalı motosiklet çetesi “No Surrender”ın (Teslim olmak yok) üç üyesinin IŞİD’e karşı savaşan peşmergelere katıldığı açıklandı.

Hollandalı 'motorcu'ların IŞİD kararı
Hollandalı 'motorcu'ların IŞİD kararı
GİRİŞ 16.10.2014 06:49 GÜNCELLEME 16.10.2014 06:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hollanda Savcılığı, çete üyelerinin ülkelerine döndüklerinde herhangi bir suçlama ile karşı karşıya kalmayacağını açıkladı.

Yetkililer, çete üyelerinin peşmergelerle birlikte savaşması yasal bir sorun yaratmayacak olsa da PKK’ya katılmaları durumunda suç işlemiş olacaklarını çünkü PKK’nın AB ülkeleri tarafından bir terör örgütü olarak kabul edildiğini de belirtti.

YORUMLAR 3
  • Gürhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Toplama terörist. Avrupanın işsiz güçsüz başı boş hiçbir işe yaramayan artıklarını paralı asker adı altında ülkeden ihracını da böylelikle sağlamış oluyorlar. Bir taşla 4-5 kuş vuruyorlar
    Cevapla
  • Ebu Talha El-Kürdi 9 yıl önce Şikayet Et
    murat ethem. sen başlığa bakıp yorum yaptın galiba Hollandalı serseriler işide değil peşmergeye katılmış.
    Cevapla
  • murat ethem 9 yıl önce Şikayet Et
    IŞİD ELEMANLARI AKILDAN YOKSUNDUR. hollandada faslı bir bayanla beraber aynı iş yerinde çalışıyorduk. üç tane dostu vardı. biri belçikalı, diğeri hollandalı, öbürü bir türktü. bu bayanla sık sık tartışıyordum. bi gün bana şiilerin gerçek müslüman olmadığını, onların alevi olduğunu (ki şiiler alevi değildir. alevileri tenzih ederim...), onların islamı bilmediğini söyleyip duruyordu. bu tartışmadan sonra o bayana anlatacak hiç bişeyimin olmadığını anladım... aynı durumu şu an da yaşıyoruz. adam namaz niyaz nedir bilmez ama şiilerin müslümanlığını durmadan eleştirir. bu durum bi akıl tutulmasıdır...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bediüzzaman’ın yakın akrabası ve Nur Cemaati'nin önemli isminden ‘seçim’ açıklaması!
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?