Polise saldırdı, kurtaran yine polis oldu

Karabük’te, caddede yürüyen kızlara laf atan kişiyi gözaltına alan polis memuru linç girişimini engellerken darbe aldı.

GİRİŞ 18.10.2014 11:36 GÜNCELLEME 18.10.2014 11:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Karabük’te, caddede yürüyen kızlara laf attığı iddia edilen 35 yaşındaki V.A.Ö., kendisine engel olmak isteyen polislere saldırdı. Gözaltına alındıktan sonra karakola götürülmek istenen adam, toplanan kalabalık tarafından linç edilmek istendi. V.A.Ö'nün yardımına saniyeler önce yaraladığı emniyet güçleri yetişti. Bedenini adeta siper eden polis memuru, öfkeli kalabalığı zor da olsa engelledi.

POLİS MEMURU DA NASİBİNİ ALDI

Caddede yürüyen 17 yaşlarında 2 kıza laf atarak sataştığı iddia edilen 35 yaşındaki V.A.Ö., kendisine engel olmak isteyen trafik polisi Aydın Küçükali’nin çenesine yumruk attı. Aldığı yumruk darbesine rağmen yere düşüp kalkan Küçükali yanındaki meslektaşı Abdullah Kaplankıran ile V.A.Ö’yü yakalayıp gözaltına aldı. Bir grup vatandaş ise kızlara laf atan ve polisi yumruklayan V.A.Ö’ye tepki gösterdi.

TEKME TOKAT VE YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Kalabalık, polis otomobiline bindirilmek istenen V.A.Ö’ye tekme, tokat ve yumruklarla saldırdı. Aldığı darbeler sonucu V.A.Ö., yere yuvarlanırken, grup polis ekipleri tarafından güçlükle dağıtıldı. Olayların yatışmasının ardından ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen polis Aydın Küçükali, ayakta tedavi edildi. Sağlık durumu iyi olan Küçükali’ye 5 gün iş göremez raporu verildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Mehmet ünsal 9 yıl önce Şikayet Et
    polis varya saldırın adiye. polis yokken niye kimsenin sesi çıkmaz engellemez böyle insanları?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi