Marmaris cayır cayır!

Marmaris'te dağlık alanda orman yangını başladı.

GİRİŞ 19.10.2014 19:12 GÜNCELLEME 19.10.2014 21:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Beldibi Mahallesi Seki mevkisindeki ormanlık alanda henüz bilinmeyen nedenle orman yangını çıktı.

Rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyen yangına Muğla Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait 2 helikopter ile çok sayıda yer ekibi müdahale ediyor.

EV VE CAMİ YANDI

Akşam saatlerinde Marmaris'in Beldibi Mahallesi'ndeki ormanlık alanda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle tüm çabalara rağmen büyüyor. Bir türlü kontrol altına alınamayan yangını söndürmek için bölgedeki tüm ekipler seferber olurken, vatandaşlar da yangını söndürme çalışmalarına destek veriyor. Havanın kararması ile söndürme çalışmalarının daha da güçleştiği bölgede alevler olanca hızıyla ilerliyor.

Bölgeden gelen bilgilere göre bir ev ve cami alevlere teslim oldu.

44 DAİRELİK SİTE BOŞALTILDI

Marmaris'te çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangın nedeniyle 44 dairenin bulunduğu bir site boşaltılıyor.

Yerleşim yerlerine yakın bölgede çıkan yangının söndürülmesi için çalışmalar sürüyor.

KAYNAK: AA, DHA
YORUMLAR 2
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    NEDENİ BİLİNMİYOR MU. Hava yaz değil,az çok yağmurda yağdı,yangının aşırı sıcak havalardan çıkması mümkün değil. bu zamanda pek piknik yapan olacağınıda sanmıyorum. geriye bir neden kalıyor,KUNDAKLAMA ,yani birileinin kasten yangını çıkarması. bunu yapanlarda PKK yandaşlarından başka kim olabilir.artık polisin sıkı tedbirleri sayesinde şehir içlerinde pek zarar veremiyorlar,şimdide ormanlara tatandılar.
    Cevapla
  • Mustafa ARI 9 yıl önce Şikayet Et
    Hemen Hükümete saldırı. Muhitteki görgü tanıklarının Facebookda yazdıklarına göre bu yangın bir evde tüp patlaması sonucunda çıkmış. Her olayı fırsat bilen şer cephesi yanan yerlerin yerleşime açılacağı yalanını yaymaya gayret ediyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı