İstanbul'da akıl almaz görüntü!

Şile Otoyolu'nda ters yöne giren bir kamyon, sürücülere kilometrelerce korku dolu anlar yaşattı.

GİRİŞ 21.10.2014 20:11 GÜNCELLEME 22.10.2014 13:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Otoyolun Şile istikametinde, saat 15.30 sıralarında, yola nasıl girdiği belli olmayan kapalı kasa bir kamyon ortaya çıktı. Karşıdan gelen sürücülerin şaşkın bakışları arasında İstanbul yönüne doğru ilerleyen kamyonun sürücüsü, zaman zaman çalınan kornalara aldırmadan yoluna devam etti. Bir ticari araç, son anda kamyona çarpmaktan kurtulurken, sürücünün ortalama 80 kilometre hızla yol aldığı dikkat çekti.
 
İddiaya göre, sürekli cep telefonuyla konuşan kamyon sürücüsü, karşı şeride geçmek için iki kez sapak fırsatı yakalamasına rağmen, ters yönde ilerlemeye devam etti. 
 
O anları, bir Otomobil sürücüsü cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • mustafa mersin 9 yıl önce Şikayet Et
    Mehtap Dalgalı benim cümlelerimden bir tanesi bile seni doğrulamıyor.... Sen '' adam bilerek mi bu yola girdi? elbetteki bilmeyerek kim ister bu durumu fakat bu yol nasıl bir yol ki bu durum oluştu'' diye bir cümle kurmuşsun. Adamın bilmeyerek girdiğini belirtip yolda hata olduğu algısını oluşturmussun... Benim cümlelerimde ise adamın bilmeyerek, yanlışlıkla ters yöne giremeyeceği bir yol olduğu ve yolunda hatalı matalı olmadığı gayet acık ve net bir şekilde anlatılıyor. Senin kurduğun cümlenin benim herhangi bir cümlemle desteklendiğini göremiyorum. Yol bildiğin otoban belirli yerlerinde sapak var altında araç var ise o saağa kadar gerekirse ters istikamete doğru süreceksin, ters şeride girip insanların üzerine sürmeyeceksin. Bu bilerek o yola girmiş bir insanın araba kullanışı mıdır sence diye sormuşsun ya ben psikolojik sorunu olan insanların ne zaman nasıl araba kullanabileceklerini kestiremiyorum... sen kestirebiliyorsan ne ala... Hmm bu arada çekim yapan kişilerin ona bağırmalarınıda şampiyonluk kutlaması filan zannetmiştir ama yol hatalı değil mi
    Cevapla
  • Kriminal 9 yıl önce Şikayet Et
    :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) . Ula ben doğri yoldan gideyrum..Herkes tersten geliyiii......
    Cevapla
  • mehtap dalgalı 9 yıl önce Şikayet Et
    mustafa mersin, senin yorumunun içinde beni doğrulayan cevap var sen anlatıyorsun?. " insan ters yöne girdiğinde 20-30 km hızla dörtlülerini filan yakarak yavasca ilerler ilk sapaktan diger yola gecer. Adam bildiğin gaza basarak gidiyor karşıdan gelenin kornasına bile aldırış etmiyor." bu bilerek o yola girmiş bir insanın araba kullanışımıdır sizce?
    Cevapla
  • mustafa mersin 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam bilmeyerek yola girmişmiş. O Şile yolu dediğin yol Boğaz Köprüsünden TEM otoyoluna girdikten sonra bilmeyerek, yanlışlıkla, dalgınlıkla, hatayla yanlış yola girmeyeceğin, giremeyeceğin bir yol... İki istikamet arasında ya bariyerler var ya da videoda izlediğin üzere çukur reflüjler var... Bu adam muhtemelen Şile tarafına gidecekti ve yolun karşı tarafından bir yerden bağlandı yola ve doğru yola gitmek için ters yönden ilerleyip kendi yönüne bağlanmak beyimize zor geldiğinden yanlış istikametten basıp gitti. Kendi canınıda karşısındakilerin canınıda hiçe sayarak. Kaldi ki mumkun olmayacak bir şekilde o yola hata ile girmiş olsa bile insan ters yöne girdiğinde 20-30 km hızla dörtlülerini filan yakarak yavasca ilerler ilk sapaktan diger yola gecer. Adam bildiğin gaza basarak gidiyor karşıdan gelenin kornasına bile aldırış etmiyor. Yol nasıl bir yol ki diye eleştirecek birşey aramak yerine adam ne kullanıyor diye düşünmek lazım...
    Cevapla
  • Gürhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya cinnet geçirdiyse. Belkide yıllardır yollardır olmaktan dolayı kafayı yemiş olabilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz