Sünnet bahanesiyle kaçırılan bebek sünnet edildi

Diyarbakır’da, kaçırılan ve dün düzenlenen operasyonla bulunan 4 aylık bebek valilik ve emniyet müdürlüğü tarafından sünnet ettirildi.

GİRİŞ 23.10.2014 13:24 GÜNCELLEME 23.10.2014 13:27

Diyarbakır’da, önceki gün kendisini SYDV çalışanı olarak tanıtan bir kadın, Emine ve Emrullah Teyfur’un evine geldi. Burada erkek çocukları ücretsiz sünnet ettiklerini belirten kadın, anne Emine Teyfur’un kucağında bulunan Yunus bebeği alarak kayıplara karıştı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, çocuğun Kulp ilçesinde olduğunu belirledi. Emniyet güçlerinin dün gece yaptığı operasyon sonucunda Yunus bebek, kurtarılarak ailesine teslim edilirken, olaya karışan 2 kişi gözaltına alındı.

VALİLİK VE EMNİYET YUNUS BEBEĞİ SÜNNET ETTİRDİ

Yunus bebeğin bulunmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelen Emine ve Emrullah Teyfur çocuklarını kucaklayarak özlem giderdi. Burada konuşan Diyarbakır Emniyet Müdür Yardımcısı Murat İbrahim Yavuz, aileye Yunus bebeğin sünnet edileceği müjdesini verdi. Kavuşmanın ardından fenni sünnetçiye giden aile, Yunus bebeği sünnet ettirirken, çocuklarının bulunmasında ve sünnet ettirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Öte yandan Yunus bebeğin kirvesi ise Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Gasp Büro Amiri Cahit Faysal oldu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı