Kars'ta PKK'ya ağır darbe: 3 ölü!

Kars'ta bir hidroelektrik santraline saldıran terör örgütü mensuplarıyla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, 3 terörist öldürüldü.

Kars'ta PKK'ya ağır darbe: 3 ölü!
Kars'ta PKK'ya ağır darbe: 3 ölü!
GİRİŞ 24.10.2014 09:42 GÜNCELLEME 24.10.2014 11:32
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, bir grup bölücü terör örgütü üyesi, özel bir şirkete ait Tuzla mevkisindeki hidroelektrik santraline saldırdı.

Olayı ihbar alarak santralin bulunduğu bölgeye giden özel hareket ekiplerine ateş açılması üzerine çıkan çatışmada, 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devam eden bir olayın olmadığını belirterek, olay yerinde gerekli önlemlerin alındığını söyledi.

Üçgül, güvenlik güçlerinin olay yerinden kaçtığı iddia edilen bir teröristi arama çalışmalarına devam ettiğini kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • Ahmet Eyüp Gezgin 9 yıl önce Şikayet Et
    yanlış anlamayın. arkadaşlar yanlış anlamayın ama referandurum olsun bölünürse batıda ne kadar kürt vatandaşı varsa sınır dışı edilsin ve evlerini fabrikalarını devlet alsın sonra sınıra kocaman bir set yapılsın yanlış anlamayın yeter artık yeter ben ülkemde terör istemiyorum batılı ülkeler gibi rahat yaşamak istiyorum kimse kusura bakmasın
    Cevapla
  • Güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    hakkımız haram olsun. 30 yıldır bu milletin canını malını vergisini heba edip kaos çıkaranlara sağ yakalanyanlara hiç bir vatandaş hakkını helal etmez isterseniz sorun.
    Cevapla
  • KURBANN 9 yıl önce Şikayet Et
    BİTSİN arıııııkkk. "teroristler gecenin karanlığından faydalanarak,ormanlık alanda izlerini kaybettirdi.güvenlik güçleri bölgede araştırma yapıyor" her şehitten sonra bu klişe haberi duymak istemiyoruz artık... G B E R T İ L D İ yazın yeter biz anlarız
    Cevapla
  • gürbüz_kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    Duymak istediğimiz.... Bu gibi olaylarda artık devletimizin gücü gösterilmeli. Sürekli sessiz kalarak hem bölge ve halkına hem ülkemize hede milletimize zarar veren kahpe hainlere fırsat verilmemeli. Bu ülkeye bir çivi çakanın yüreğine sağlık fakat hainlik edene gün yüzü göstermemek gerek...
    Cevapla
  • ibrahim yildiz 9 yıl önce Şikayet Et
    karsata bir kaç ilçe var sıkıntılı onlar kendini iyi biliyor, islamdan ve insanlıktan nasibini alamamış yaratıklar yaşar oralarda. kars içinde bir sıkıntı yok elhamdülillah.. karsta kozmopolit bir diyar olmasına rağmen insanlar tam bir barış içinde yaşarlar. bir kültür şehridir kars.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
Fena saçmaladı! Özgür Özel'den ilginç darbe çıkışı: ‘Onlar yaparsa teslim olurum’