Vahap Güven Kobani'de hayatını kaybetti!

Devrimci Trabzonsporlular grubunun lideri Vahap Güven IŞİD'e karşı çatışırken Kobani'de hayatını kaybetti.

Vahap Güven Kobani'de hayatını kaybetti!
Vahap Güven Kobani'de hayatını kaybetti!
GİRİŞ 25.10.2014 04:03 GÜNCELLEME 25.10.2014 09:15
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Güven'in ölüm haberi bugün sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Vahap Güven'in IŞİD'e karşı mücadele etmek için geçen ay Kobani'ye gittiği öğrenildi. Güven'in cenazesinin bugün Mardin'in Derik ilçesindeki evinden kaldırılacağı duyuruldu.

Mardinli Güven Karadeniz'de büyüdü. Trabzonspor'a gönül verdi. 'Devrimci Trabzonsporlular' adında bir grubun liderliğini yapan Güven, IŞİD'e karşı Kobani'de çatışırken şu mesajı vermişti: 'Trabzon'dan geldim. Burada bütün sol ve sosyalist ve demokrat kesimlere sesleniyorum. Buraya duyarlı olsunlar. Bu sadece bir Kürt direnişi değil, vicdani bir direniştir'

Güven'in ölüm haberinin ardından Facebook'ta kurduğu grubun sayfasına başsağlığı mesajları yağdı.

CENAZESİ AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Kobani'de IŞİD'e karşı savaşan Vahap Gündüz ile birlikte 1'i kadın 5 kişinin daha  cenazeleri Mürşitpınar Sınır Kapısı'ndan alınarak Urfa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. İşlemlerin ardından cenazeler ailelerine teslim edildi.

YORUMLAR 34
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Devrimciler..kimlerdir?..Trabzonda ve diğer şehirlerde içlerinde besledikleri hainleri iyi tanısınlar!?..... ...Orta Asyadan bu yana islam uğruna şehit düşmüş atalarımın bize emanet ettiği ...Bu topraklarda Rusyada bile çöken orak çekiçli stalinin,leninin, kominist sosyalist düzeni getirmekdir..devrimcinin tanımı budur!...Gezi parkı olaylarınıda yapan bunlardır...halkımız bu hainleri iyi tanısın?.
    Cevapla
  • KURBANN 9 yıl önce Şikayet Et
    Maytap atmaya benzemez. sahaya maytap çakmak atmaya benzemez..Allahtan rahmet diliyemiycem zaten kabul etmezdi.rahmetli
    Cevapla
  • Fethi Gonullu 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar aman dikkat..galyana gelip kırmayın birbirinizi... hepimiz kardeşiz..dua edelim, şükredelim..Allahtan başımızda alnı secdeye giden Müslümanlar var..ya chp olsaydı başımızda Allah korusun....Açılıma destek verelim böyle 3 5 kelle için açılımı feda etmeyelim..2023 e kadar halledelim artık şu işi.. hadi kardeşler, dua edin şükredin ve sakin olun... olup biteni sadece izleyin ve ak partimize kayıtsız şartsız destek verin..unutmayın ne kadar şanslı olduğumuzu, başımızda Müslümanlar var....durmak yok yola devam..
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    karadavut61 denilen zihniyet önce terbiyeni takın?..(halit velit) isimini yazarken ...şeytanla işbirliği yapma?..... ........aslında cevap vererek sizin seviyenize düştüm. ama Sizin gibi zihniyetlerin çiplerinde bir arıza var? ..önce bir doktora görünün?, sağlık gibisi yok?...başkaları hakkında daha sağlıklı yorum yaparsınız?..
    Cevapla
  • KALE55 9 yıl önce Şikayet Et
    BİLİRKİŞİ. sen de gezizekalılık var anlaşılan, allahın rahmeti müslüman üzerine söylenir, adam komünist, dinsiz, hangi rahmetten hangi şehitlikten bahsediyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?