Uğur Kurt'un ölüm anıyla ilgili yeni görüntü

Okmeydanı Cemevi’nde polisle göstericiler arasında kalan ve polis ateşiyle hayatını kaybeden Uğur Kurt ile ilgili yeni görüntü ortaya çıktı.

GİRİŞ 24.10.2014 15:52 GÜNCELLEME 24.10.2014 16:55

Hazırlanan iddianameye tepki gösteren Uğur Kurt’un eşi Narin Kurt, adalet beklediğini ifade etti.

İstanbul Okmeydanı’nda 22 Mayıs 2014 tarihinde düzenlenen gösterilerde emniyet güçlerinin müdahalesi sırasında bir polisin açtığı ateşle yaşamını yitiren Uğur Kurt’un ölümüyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Bugün kucağında taşıdığı oğlu ve avukatları ile birlikte gazetecilerin karşısına geçen Narin Kurt, “Adalet elini vicdanına koysun ve bana elini uzatsın. Tek istediğim bu; başka bir şey istemiyorum” diye konuştu.

Narin Kurt’un avukat Turgut Kazan “Görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Uğur Kurt olayı şunun için önemli; bakarsanız Başbakana ya da Cumhurbaşkanına, polisin elini rahatlatmak için bu kadarı yetmiyor dahası dahası dahası getirilmek isteniyor” şeklinde konuştu.

Narin Kurt’un avukatları tarafından dağıtılan görüntülerin bir kısmı basına yansıyan görüntüler. Bazılar ise emniyete ait zırhlı ekip otolarındaki güvenlik kamera görüntüleri. Görüntülerde polisin açtığı ateş ve zırhlı araçlara göstericiler tarafından atılan molotofkokteyli yer alıyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!