Genç kadın epilasyonda öldü

Tülay Kızılboğa, Ankara’da gittiği özel bir güzellik kliniğindeki lazer epilasyonu sırasında fenalaşıp hastaneye kaldırıldı.

Genç kadın epilasyonda öldü
Genç kadın epilasyonda öldü
GİRİŞ 25.10.2014 10:56 GÜNCELLEME 25.10.2014 10:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kalbi duran Tülay Kızılboğa, hastanedeki 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Kız kardeşinin ihmal sonucu öldüğünü öne süren Gülay Kızılboğa, şu iddialarda bulundu: “Tülay, kardeşim Nurya ile birlikte gitmişti. Genel anesteziden sonra epilasyona başlamışlar. O esnada kardeşimin kalbi durmuş. Kalp masajı yapılıp çalıştırıyorlar. Nurya olayı fark edince çalışanlar ona bir şey koklatıp bayıltıyorlar. Tülay, acile kaldırılıyor, yoğun bakıma alınıyor. Ancak kurtarılamıyor.”

Genel anestezi yapılmaz

Ölümün genel anesteziden kaynaklandığını iddia ederek savcılığa şikâyette bulunan ailenin suçladığı güzellik merkezinde çalışan doktor Oğuz K. cerrah olarak lazer operasyonlarına katılmadığını söyledi. Oğuz K. şunları söyledi: “Kızılboğa fenalaşıyor, kalbi duruyor. O sırada klinikte olan anestezi uzmanı arkadaşımız kalp masajı yapıyor, kalbi çalışıyor. Sonra ben geldim. Kızılboğa panik atakmış. Klonezapam içeriği bulunan bir ilaç kullanıyor. Bu içerikteki ilaçlar Amerika’da yasaklandı.”

YORUMLAR 1
  • yunus doğdu 9 yıl önce Şikayet Et
    İLAÇ ETKİLEŞİMİ... Türkiye ve dünyanın temel sorunu..kişi hastaneye gidiyor çoğu doktor ilaç yazarken hastanın önceki rahatsızlıklarını ve kullandığı ilaçları sormuyor yazıyor ilacı hasta evdeki ilacı'da yutuyor sonrada hapı yutuyor sonuç ilaç etkileşimi..lütfen siz doktorlar bir zahmet sorun siz hastalar uyanık olun kağıda yazıp doktorun önüne koyun..maalesef iyilerini tenzih ederim çoğu doktor artık hastasıyla empati yapmıyor kalabalıktan bıkmış hipokrat yemini ayaklar altında en büyük eksiklikleri ağızlarından cımbızla laf almak sordukça söylüyorlar bizler dikkat edip soralım hem kullandığımız ilaçları hemde diğer konuları...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!