Ünlü armatör Sadıkoğlu yoğun bakımda!

Sultanbeyli'de, motosikletle kaza yapan Kahraman Sadıkoğlu, kaldırıldığı Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.

GİRİŞ 26.10.2014 05:05 GÜNCELLEME 26.10.2014 13:37

Sultanbeyli'de motosikletiyle kaza yapan armatör Kahraman Sadıkoğlu'nun yoğun bakımda tedavisine devam edildiği ve durumunun stabil olduğu öğrenildi.

ÇOKLU TRAVMA HASTASI

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. İsmail Cinel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TEM Otoyolu Ankara istikameti Sultanbeyli mevkisinde, motosikletiyle seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek savrulan ve bariyerlere çarpan motosikletten düşen Sadıkoğlu'nun çoklu travma hastası olduğunu belirtti.

UYUTULARAK TEDAVİSİNE DEVAM EDİLECEK

Sadıkoğlu'nun vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğunu aktaran Cinel, "Hastamızın çekilen tomografilerinde ve kontrol tomografilerinde Talamik bölgede bir kanaması tespit edildi. Ancak söz konusu kanama cerrahi müdahale gerektirmeyen düzeyde. Hastamızda ayrıca, göğüs travması da mevcut. Şu anda yoğun bakım ünitemizde uyutulan hastamızın tedavisi bir süre bu şekilde devam edecek. Durumu stabil olan hastamızın gereken tedavisi yapılıyor" diye konuştu.

Cinel, Sadıkoğlu'nun bir süre daha yoğun bakımda uyutularak tedavisine devam edileceğini kaydetti.

Sadıkoğlu, 1989 yılında Mustafa Kemal Atatürk'ün Savarona yatını 49 yıllığını kiralayarak adını duyurmuştu.