Hakkari'de 3 şehitle ilgili 5 gözaltı

Yüksekova'da, terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda 3 askerin şehit edilmesiyle ilgili 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Hakkari'de 3 şehitle ilgili 5 gözaltı
Hakkari'de 3 şehitle ilgili 5 gözaltı
GİRİŞ 26.10.2014 12:09 GÜNCELLEME 26.10.2014 12:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yüksekova ilçesinde, terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda 3 askerin şehit edilmesiyle ilgili 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Yüksekova-Şemdinli karayolundaki Harunan Karakolu'nda görevli 3 askerin, Cengiz Topel Caddesi'nde yürürken yüzleri maskeli kişilerin arkadan saldırısı ile ilgili soruşturma sürüyor.

EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ

Olayla ilgili, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı, özel harekat polisleriyle terörle mücadele ekipleri sabah saatlerinde birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda, Mesut K, İslam B, M.Ali A, Orhan B. ve Bayram A'nın gözaltına alındığı bildirildi.

Gözaltına alınan 5 kişinin, İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ndeki sorguları sürüyor.

YORUMLAR 7
  • Fatih ışık 9 yıl önce Şikayet Et
    Devlet doğuya yeteri kadar bakmıyor. 2. Yine Diyarbakırlı komşumuz şunu söylüyor. biz ekecez devlet yiyecek var mı böyle bişey ? ektiğimiz ekinlerimizi felan filan devlete vermeye mecburmuyuz diyor. Yani Allah Aşkına ideolojisi fikri beni ilgilendirmiyor. Ben bir Türküm Komşum Kürd olması da beni ilgilendirmiyor. Ama Bir ülkemiz var insan yediği çanağa eder mi yav Ben ne cevap vereyim bu insanlara?? Yav Allah aşkına Bu insanlar doğudan neden çıkıp gelsin istanbulda çalışsın? Bu adamalar neden kaçakçılık yapsın ? bu insanlar neden Pkk veya onun uzantısı bir siyasi partiyi desteklesin. Devleti yönetenler önce dönsün buna baksın. 3 şehit verdik. DOğudaki bazı illerin halkları Pkklıları desteklediği gibi yardım da ediyor. Devletin caydırıcı önlem alması lazım. Elin Amerikası yere yat dediği adamın cebinden birşey çıkarması duurmunda kafasına sıkıyor bizim polisimiz de şiş yiyor bu nasıl iş ? biz mi çok özgürüz ? herkes bir birini yesin ozaman
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    ne gözaltısı, insan bir çatışma çıkarır. katilleri dikey değil yatay gözaltına alır.
    Cevapla
  • cevherkul 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunları. beslemeyin idam edin halkın içi rahatlasın yoksa kimse hakkını helal etmez...
    Cevapla
  • vedat erdem 9 yıl önce Şikayet Et
    AH KOBANİ VAH KOBANİ. kobaniden gelen törerisleri işi bu
    Cevapla
  • Uçan Osmanlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Reyhanlı.... Devletin, milletin sırrını ifşa edenler... Kendi arkadaşlarını sadece ve sadece kendi örgütlerinden olmadıkları için pasife düşürüp rütbe sökenler... Reyhanlı olayını hala unutmuş değiliz. Bunlar için yanındaki arkadaşını işaretlemek hiç mesele değil. Bununla da gurur duyarlar. Ağlayan adamın neferleri bunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor