Direğe bağlayıp kurşuna dizdiler

Bitlis'in Tatvan İlçesi Geçitbaşı Köyü yakınlarında, telefon direğine bağlanıp kurşunlanarak öldürülen kişinin cesedi bulundu.

GİRİŞ 26.10.2014 13:40 GÜNCELLEME 26.10.2014 16:21
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Bitlis'in Çeltikli köyünde geçici köy korucusu olarak görev yapan ve yaklaşık 2 aydır haber alınamayan Nihat Çaprak'ın (38) cesedi bulundu.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren güvenlik güçleri, Hizan-Tatvan karayolunun 30'uncu kilometresinin Güzeldere mevkisinde telefon direğine asılı bir erkek cesedi buldu.

Cesedin yaklaşık 2 ay önce kaçırılan ve o günden beri haber alınamayan 6 çocuk babası Çaprak'a ait olduğu tespit edildi.

Yapılan incelemenin ardından geniş çaplı soruşturma başlatılan olayın PKK'lı teröristlerce yapıldığı ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi.



YORUMLAR 15
  • zeki selam 9 yıl önce Şikayet Et
    erdal_ cevap hdp benide temsil etmiyor. erdal_ arkadaşım bende bir kürt kökenli Türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım ve hdp beni temsil etmiyor diyen arkadaşla aynı düşünceleri paylaşıyorum.Biz önce müslümanız inancımız gereği insanlara zulm etmeyiz ve insanları etnik kökenleri ile yargılayıp yorumlamayız.Sokaklara çıkıp yakıp yıkan insanları iyice bir araştır istersen o yakıp yıkanları googleden bir sorgularsan asıl kimliklerini görürüsün bunlar kürt olamazalar kürtlük yakıp yıkmak cahilce insanların emeklerini yok etmek değildir.Eğer rahatsız olduğunuz bir şey varsa insanlara sokağa çıkın demezsiniz bunun yolları vardır onları uygularsınız ama hdp sorumlu olduğu ülkelerden emri aldı o ülkeler fitne ve fesat yayacak militanlarını grupların içine yerleştirip ülkeyi karıştırmak istedi, neyseki sağduyulu bir milletiz tahriklere kapılmadık hdp seni temsil etmeye devam etsin ama ne olur bizi temsil etmesin...............
    Cevapla
  • erdal_ 9 yıl önce Şikayet Et
    hdp. birileri demiş hdp beni temsil etmiyor hemde kürtmüş ve ben bir türk olarak hdp beni temsil ediyor çünki hdp olmasaydı hergün böyle haberler görecektiniz 2 senedir böyle haber gördünüzmi bu ara bir tıkanıklık var onudaaşar bu millet allahın izni ile ve barışa ve çözüme devam durmak yok
    Cevapla
  • lutfullah durgut 9 yıl önce Şikayet Et
    ŞEHİT. 2 ay geçmesine rağmen hiç naaşı bozulmamış. allah makamını cennet eylesin
    Cevapla
  • osmanmert 9 yıl önce Şikayet Et
    tık tık tık sesimi duyan devlet adamı var mı
    Cevapla
  • Yeliz 9 yıl önce Şikayet Et
    Birileri hükümete söylese çözüm diye bir şey kalmadığını her gün şehit haberleri geldiğini.Bunlar deve kuşu gibi kafalarını toprağa gömmüşler çözüm diye bir şey olmadığını göremiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...