Genelkurmay'dan çok sert mesaj

Genelkurmay Başkanlığı, Bitlis'te bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen Korucu Nihat Çaprak için başsağlığı mesajı yayımladı

Genelkurmay'dan çok sert mesaj
Genelkurmay'dan çok sert mesaj
GİRİŞ 27.10.2014 10:54 GÜNCELLEME 27.10.2014 11:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, bölücü teröristler tarafından, 12 Eylül 2014 tarihinde kaçırılan Köy Korucusu Nihat Çaprak'ın, 26 Ekim 2014 tarihinde saat 07.30'da, Bitlis ili Merkez ilçe Geçitbaşı köyü mülkî sınırları içinde bir elektrik direğine bağlanarak, baş ve vücudunun değişik bölgelerine ateş edilmek suretiyle şehit edildiği belirtilerek "İnsanlıktan nasibini almamış, gözü dönmüş, caniler tarafından işlenen bu vahşice olayı şiddetle kınıyor, şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm Köy Korucularımıza sabırlar diliyoruz" denildi.

YORUMLAR 5
  • Arkadaşlar 9 yıl önce Şikayet Et
    Uydu kanallarında bazı kanallar Pkk propagandası yapıyorlar.Bu evlatlar kolay yetişmiyor.Bunların kapatılması lazım.Kanımıza dokunuyor bu söylemler.Burası TC.Bizim karnımızı Pkk doyurmuyor.Kendimize gelelim.
    Cevapla
  • Mehmet Emin 9 yıl önce Şikayet Et
    Mesaj çok sertti, acaib sertti, hatta o kadar sertti ki Ben böyle sert mesaj daha önce okumadım görmedim, her halde PKK'lılar da görmemiştir. . Binaenaleyh TSK'nın böyle şiddet içeren (+7 yaş) sert mesajları, görsel medyadan değilde sığınak delen roketlerin üzerine yazıp bizatihi Kandile adrese teslim göndermesi halk sağlığı açısından daha iyi olur.
    Cevapla
  • ahmet kalafat 9 yıl önce Şikayet Et
    ARTIK GEREĞİ YAPILMALI. vatansever kürt kardeşlerimiz ile it sürüsü ermeni çocuğu teröristleri ayırmanın zamanı gelmedi mi ?ne zaman uyanacaksınız ey ahali devlet yönetenler size sesleniyorum şehit kardeşimize allahtan rahmet diliyorum it sürüleri inşallah belanızı tez zamanda bulacaksınız
    Cevapla
  • Güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    Risk almayan yönetici başarılı Olamaz. Bazen emirleri kanunları değil vicdanlarınıza göre hareket etmek lazım,kanunlar herkesi korur,ama,bunu suistimal edenlere de menfi davranmak bazen gerekebiliyor,Bu teröristleri sağ yakalayan ve içerde birde maddi manevi besleyenlere HAKIM HARAM Olsun.Yıllarca bizle yaşayıp iki ayaklı şeytanlara uyanlara yaşasın cehennem.
    Cevapla
  • ali can 9 yıl önce Şikayet Et
    ışid den farkı nedir?. Bunun Işid den farkı nedir? Bunu yapanların farkı nedir? Zalimler için yaşasın Cehennem!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!