Mersin'de emniyet mensuplarına operasyon

Mersin'de yasa dışı dinleme yaptıkları iddiasıyla emniyet mensuplarına yönelik operasyon yapıldı.

GİRİŞ 28.10.2014 08:03 GÜNCELLEME 28.10.2014 09:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın sürdürdüğü soruşturma kapsamında günün ilk ışıkları ile operasyon yapıldı. "Yasa dışı dinleme" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında 27 polis hakkında yakalama kararı olduğu, bazı polislerin gözaltına alındığı bildirildi.

Mersin'de vali, iş adamı ve emniyet personellerinin de aralarında bulunduğu 123 kişiyi yasa dışı yöntemle dinlendikleri iddiasıyla bu sabah başlatılan operasyon kapsamında aralarında, bir süre önce meslekten ihraç edilen Emniyet İstihbarat Şube eski Müdürü Ali Çengelci'nin de bulunduğu, fiziki takip altında bulunan 27 emniyet mensubunun ev veya bulundukları adreslerde arama yapıldı. 

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan bazı polisler Toros Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

YORUMLAR 3
  • ALLAHIM HER YER HAİN NASIL BİR MEMLEKET 9 yıl önce Şikayet Et
    EY acem uşağı iftırası atan sözde vatansever bir zahmet nete gir hakan fidan göreve gelir gelmez israil ne demiş onu öğren kılavuzu israil olan hainler ALLAHA nasıl hesap verecek.
    Cevapla
  • Ali rumuzlu yorumcu 9 yıl önce Şikayet Et
    Beni niye gözaltına almıyorlar yada yoldan geçen Hasan'ı Ahmet'i Osman'ı neden gözaltına almıyorlar. Çünkü yasa dışı birşey yapmıyoruz. Siz kendinizi devletten üstün görmekle iman etmiş mi oluyrorsunuz. İnsanda az utanma olur.
    Cevapla
  • Ali 9 yıl önce Şikayet Et
    Algı ile memleket YÖ-NE-TİL-MEZ. Her tarafta ateş var sizin işiniz algı. İçimizdeki Vatan Hainlerini Acem Uşaklarını er yada geç ortaya çıkacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
205 milyon liralık vurgun! Banka denetiminde ortaya çıktı!
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri