Cumhuriyet Bayramı için Google'dan özel logo

Google, Türkiye Cumhuriyeti'nin 91. yılını ve Cumhuriyet Bayramı'nı unutmadı ve bir logo ile bunu kutladı. İşte Cumhuriyet Bayramı logosu

Cumhuriyet Bayramı için Google'dan özel logo
Cumhuriyet Bayramı için Google'dan özel logo
GİRİŞ 29.10.2014 11:12 GÜNCELLEME 29.10.2014 11:20

Bugün 29 Ekim 2014, Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Cumhuriyet'inin 91. yılını kutluyoruz. Bu özel ve anlamlı günde dünyanın en çok kullanılan ve en büyük arama motoru Google'de Türkiye'ye özel olarak Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayan bir logo ile kullanıcılarını karşısına çıktı. Cumhuriyet Bayramı özel Doodle'si ile kullanıcılarını karşılayan Google, bu özel logo içerisinde İstanbul silueti, Boğaz Köprüsü ve Türk Bayrağı ile beraber Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını simgeleyen havai fişek patlamaları içerisinde kendi ismiyle yer aldı.

Barcelona 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı unutmadı

İspanyol kulüp, 29 Ekim'i resmi internet sayfasına koyduğu bir video ile kutladı. 

İspanya'nın Barcelona futbol kulübü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla videolu kutlamamesajı yayınladı. Barcelona'nın resmi internet sitesinde yayınlanan videoda Messi, Neymar, Xavi, Iniesta, Suarez ve Pique yer aldı. Türk bayrağının dünya starları arasında dalgalandığı kutlama videosunda ‘'Türkiye Cumhuriyeti 91 yaşında ! Yürekten kutluyoruz..." denildi.

15 saniyelik videonun açıklama kısmında ise şu ifadelere yer verildi, ‘'FC Barcelona olarak, bir asra yaklaşan tarihe sahip bu köklü bayramı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yürekten kutluyor; 91.yılında, Türkiye Cumhuriyeti'ne nice yaşlar diliyoruz. Türkiye'den bizlere,sevgi ve desteklerini daima hissettiren tüm dostlarımıza, saygı ve sevgilerimizle..."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!