Ağır yaralı astsubay şehit oldu!

Bağlar ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu, şehit oldu.

GİRİŞ 30.10.2014 02:53 GÜNCELLEME 30.10.2014 03:31
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, merkez Bağlar ilçesi Körhat 70. Sokaktaki semt pazarında eşi ile pazar alışverişi yaparken yüzü maskeli 2 kişinin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı'nda görevli Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu, kaldırıldığı Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

KALP MASAJIYLA YAŞAMA DÖNMÜŞTÜ

Saldırganlar kaçarken, astsubaya ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı. Kalbi duran astsubay, kalp masajı sonrası yaşama döndürülmüştü.

EŞİ İLE ALIŞVERİŞ YAPIYORDU

Diyarbakır 8'inci Ana Jet Üssü Komutanlığı'nda görevli olduğu belirtilen astsubay, beraberinde eşi ile birlikte pazarda alışveriş yaparken, arkdan yaklaşan ve yüzleri maske ile kapalı 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Polis kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

YORUMLAR 106
  • türkiyeli 9 yıl önce Şikayet Et
    ya ben anlamıyorum yaa yıllardır aynı şey ve sadece haberlerde izleniyor...ya kardeşim lojman gibi sadece polislerin askerlerin alış veriş yapacağı çarşı pazar neden olmuyor yoksa yapsınlar varsada bütün asker ordan ne ihtiyacı varsa karşılayacağı şekilde devlet bu hizmeti sağlasın...kardeşim bu pkk kominist kahpe Avrupa köpeğidir...onlar hep ekmeğini yediği ülkenin evlatlarını ya sırtından ya ensesinden vurmuşlardır çünkü kahpeler korkaklar...yine bu askerlerin korumasıyla kobaniye geçiş yapan nankörlerdir!...
    Cevapla
  • ali rıza 9 yıl önce Şikayet Et
    bu şehidin katilleri sadece pkk lı itler değildir onlara destek veren onları şehire indiren şirin gösterenlerdir,hamile eşinin yanında arkadan vuracak kadar hainleri insan yerine koyarsan böyle olur.....
    Cevapla
  • yasin 9 yıl önce Şikayet Et
    hain köpekler
    Cevapla
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir Diyarbakırlı olarak; yüreğim yanıyor içim kan ağlıyor. Güzel yurdumuzun bu hallere gelmesine sebep olanları Allah kahhar sıfatıyla kahretsin. Özellikle bu olayın failleri, insanlıktan nasibini almamış en alçak yaratıkların Allah belalarını versin. Bu tür yaratıklar insanlık düşmanı kişilerdir. Biz bir ülkeyiz, kimimiz kürt, laz, çerkez, arap, türk, kökenli olabiliriz sonuçta yaratanımız bir, ülkemiz bir, dinimiz bir lanet olsun ayırımcılık yapanlara. Ben bir kürt olarak düşündüğüm her kim ki ülkem için, Bayrağım için ve dinim için bir taşı taş üstüne bırakana minnettarım. Ama Diyarbakır gibi bir ilde de bu tür terör olaylarına karşı duyarsız davranarak kitlesel bir tepki oluşturamadığımızdan da kendimi hiç rahat hissetmiyorum. Şehit hepimizin şehididir çünkü o bu ülkenin görevlisi olduğu için şehit edilmiştir. Allah mekanını cennet, özellikle yakınlarına ve acısını his eden ülke vatandaşlarıma sabırlar ihsan etsin.
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    zaman gelir hesap sorulur bu böyle gitmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci el otoda hareketlilik...Listenin zirvesindeki model belli oldu
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat