Urfa'da geceye damga vuran slogan!

Özel harekat polislerinin zırhlı araçları eşliğinde ilerleyen peşmerge konvoyu, saat 21.00'de Şanlıurfa'ya ulaştı.

Urfa'da geceye damga vuran slogan!
Urfa'da geceye damga vuran slogan!
GİRİŞ 30.10.2014 00:37 GÜNCELLEME 30.10.2014 00:49
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Konvoyu kent girişinde karşılayan kalabalık, sık sık 'Yaşasın Başkan Obama' anlamına gelen Kürtçe 'Biji Serok Obama', sloganlarıyla havai fişek attı.

Yol üzerindeki bir tesiste mola veren konvoydakiler, yaklaşık 1.5 saat süren yemeğin ardından bazı peşmergeler tesise çağırılan ambulansta kontroldan geçti. Konvoy, otoyoldan Suruç'a hareket etti.

YORUMLAR 22
  • Halit Yama 9 yıl önce Şikayet Et
    Neden ozellikle 29 Ekim Cunhuriyet bayrami secildi?
    Cevapla
  • Tarkan Solak 9 yıl önce Şikayet Et
    HaHaHaaa... Kulakların çınlasın Cem Yılmaz..tam sana filmlik bir konu, kullan bunu ;)
    Cevapla
  • Cengiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Israil Kucuk ve normalde yetersiz bir ulke, Bu gune kadar beslendigi, Parasal guc, ve arkasindaki Ulke ABD bunu herkez bilmekte, Ayni ve benzer sekilde, O bolgelerde kurulmak istenen Kurt devleti ise benzer ozellikleri tasiyacak nitelikte. Israilin Konumu ve komsu oldugu ulkeler belli, Benzer sekilde de Turkiyede yapilanma var, Bir ucu suriye, bir ucu Turkiye, bir ucu irak, Daha sonra benzer sekilde iran Turkiye ve Irak sinirlari ile ilgili yapilacaktir. Yillardir soylemek istedigim budur Hedef Iran degil TURKIYEMIZ dir. Allah yardimcimiz olsun
    Cevapla
  • MURAT ETHEM 9 yıl önce Şikayet Et
    ABD Yİ BİRAZCIK TA BİZ KÜRTLER SEVELİM! vakti zamanında kürtler ırakta, suriyede, türkiyede düşmana karşı amansız mücaadeleler verdiler ancak gel zaman git zaman düşmana karşı omuz omuza mücaadele ettikleri kardeşleri tarafından inkar edilmeye, mağara adamı, çoban , cahil diye aşığalanmaya maruz kaldılar. abd yle ittifak kuran, abd den silah ve lojistik destek sağlayan o eski kardeşler sözkonusu kürtlerin abd ye yaklaşması olunca belliki son şaşkına dönmüşlerdir. şaşmaya, taşmaya, kaçmaya hiç gerek yok artık abd nin en sadık müttefiği kürtlerdir. bunun sebebi de kürtlere ihanet eden üvey kardeşlerdir...
    Cevapla
  • Irak'lılarda öyle yapmıştı. 9 yıl önce Şikayet Et
    Iraklılar da Amerikan askerlerini sevinçle, alkışlarla karşılamışlardı. Sonrasını hepimiz biliyoruz. Kürtler hiç ders almamış. Büyük Şeytan Amerikaya uşaklık ne kürtlere ne de başkalarına fayda getirir. Şanlı Urfa'da yada Ortadoğunun herhangi bir yerinde sığınılacak tek gerçek dost Türkiye ve Türk milleti dir. Askerimizi arkadan vurup ABD yi göklere çıkaran hainler belalarını arıyorlar. Arayan da bulur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...