Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm Kanal D'de izlendi

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümü ile yine bomba gibi ekrana geldi. Kurtlar Vadisi Pusu neler yaşandı. İşte detaylar

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm Kanal D'de izlendi
Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm Kanal D'de izlendi
GİRİŞ 04.11.2014 09:37 GÜNCELLEME 04.11.2014 09:37

Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm de neler yaşandı, Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle ekrana kilitledi 

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLE

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde başka neler oldu?

Her hafta milyonların ekran başına kilitleyen fenomen dizi “Kurtlar Vadisi Pusu”, yeni bölümünde de aksiyona ara vermeden devam ediyor. Polat Alemdar, çizdiği yol haritasında ne pahasına olursa olsun devam etmekte kararlıdır.

HEM TERÖR ÖRGÜTÜ HEM EBOLA

Polat Alemdar tüm dünyaya servis edilen haberlerde terör örgütü lideri olarak lanse edilirken Kurtlar Vadisi Pusu bu son bölümle gündemdeki "ebola" salgınına değinmeden geçmedi. 

"Polat Alemdar'ın liderliğindeki terör örgütü üyeleri ebola virüsü taşıyor" haberleri tüm dünyaya yayıldı. Polat merkez üssüne yapılan saldırının ardından böylesi bir medya saldırısına da maruz kalmış oldu. 

KURTLAR VADİSİ PUSU YENİ BÖLÜM FRAGMAN İÇİN TIKLA 

Kurtlar Vadisi oyuncuları: Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Ali Buhara Mete, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Gaye Gürsel. KVP'nin yönetmen sandalyesinde Doğan Ümit Karaca oturuyor.

Kurtlar Vadisi izleyicisine kötü haber

Çekimler sırasında kaza geçiren oyuncu 1,5 ay setlerden uzak kalacak.

Geçirdiği kaza sonrası çene kemiği kırılan Necati Şaşmaz 6 hafta boyunca tedavisi devam edecek.

Bu sürede Kurtlar Vadisi Pusu dizisi çekimlerine katılamayacak olan oyuncu, senaryo gereği yurt dışına gönderilecek.

AMBULANS BULUNMASI BÜYÜK ŞANS

Cumartesi  akşamı ‘Kurtlar Vadisi’ dizisi setinde geçirdiği kaza sonrası ameliyata alınan Necati Şaşmaz’ın durumu hakkında doktoru basın açıklaması yaptı. Medikal Park  Göztepe hastanesi  Kulak burun boğaz bölüm başkanı Prof. Dr. Ünal Bayır ve  Plastik  cerrahı Op. Dr. Ercan Cihandide, Şaşmaz’ın ameliyatı ve durumu hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi. Araç içi kaza geçiren ve saat gece yarısı 3’te hastaneye gelen oyuncunun  kaza sırasında sette bulunan ambulansta yapılan ilk müdahalenin önemine değinen Prof Dr. Ünal Bayır  “ Kazana esnasında sette ambulans bulunması Necati Beyin büyük şansı” şeklinde konuştu.

PİPETLE BESLENECEK

Muhabirlerin bundan sonraki süreç ve oyuncunun yaşayacakları hakkında sorulan sorulara Cihandide,”  İyileşme süreci 4-6 hafta arası yakın olacak süreçte koyduğumuz plak ve vidalar ömür boyu kalabilecek durumda, alt çene ve üst çene 4 hafta süreyle birbirine kitli kalacak. Bu süreçte kilo verecek ,pipet ve sıvı gıdalar ile beslenecek. “ şeklinde dedi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'deki banka kartlarının sayısı nüfusun 5 katına çıktı
Gaziosmanpaşa’da toprak kayması... Vali Gül'den açıklama: 30 bina tahliye edildi