Engelli ağabeyi ve ailesi için yerin altına girdi

Ermenek'teki madende içeride mahsur kalan 18 işçiden biri olan Kamil Yaman’ın, engelli ağabeyi ve ailesine baktığı öğrenildi.

GİRİŞ 31.10.2014 17:52 GÜNCELLEME 31.10.2014 18:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kamil Yaman’ın ailesine, 'Sizi bırakıpta bir yere gitmem.' dediği öğrenildi.

Oğlu Kamil Yaman'ın, engelli ağabeyi Ahmet Yaman ve kendilerine baktıklarını belirten anne 69 yaşındaki Havva Yaman, "Oğlum bizi bırakıpta biryere gidemedi. 'Bağ bahçede çalışarak bir şey olmuyor. Bende orada çalışıyorum. Sizede bakıyorum. Aileme, çocuklarımada bakıyorum. Nasibim kesilinceye kadar bakmaya devam edeceğim.' diyordu. Mağdur çocuğum var benim. Onada o bakıyordu. 3 aydır doğru düzgün maaş alamıyordu. Ocakla ilgili pek konuşmazdı ama ocağın iyi tarafıda kötü tarafıda var diyordu. 1,5 yıldır çalışıyordu. Sabah işine gidip akşam evine dönerdi" dedi.

OKULA GİTMEYİP HABERLERİ İZLEMİŞ

3 çocuk babası Kamil Yaman’ın 6 yaşındaki oğlu Muhammet Ali Yaman’ın 3 gündür ocağın başına gidip gelmekten hasta düştüğü belirtildi. Babasının mahsur kaldığından haberdar olduğu belirtilen küçük Muhammet, haberleri izlerken televizyon karşısında uyuya kalması ise dikkat çekti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Ahi 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın editör, yardım yapmak için bir telefon numarası istiyorum. Bu madencinin annesine nasıl ulaşabiliriz?
    Cevapla
  • ahi 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu aileye nasıl yardım edebiliriz? Çok üzüldüm...
    Cevapla
  • Ömer 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun oğlundan teyze. Dünya işte kimileri barda pavyonda para yerken kimileri de her sabah helalleşerek, oğlunun kızının gözlerinin içine bakarak çıkıyor evinden.... sanki akşama dönmeme ihtimalini düşünür gibi. Vefat etmişse cennetliktir inşallah evladın size şefahat eder.
    Cevapla
  • MUKADDES KİŞİ 9 yıl önce Şikayet Et
    Adım gibi biliyorum... bugün engelli ailesine bakmak için yedin yedi kat dibine girip can veren bu MUKADDES sahış... öteki dünyada anasını babasını huzurlerevlerine atan,akrabalarını hor gören zenginler cehennem ateşinde yanarken,bu şahıs altından ırmaklar akan bulur köşklerde cennet hayatı sürecektir.
    Cevapla
  • sefer 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!