E-Okul neden açılmıyor? MEB E-Okul kapandı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı E-Okul sistemi neden açılmıyor? E-Okul veli bilgilendirme sistemi ve E-Okul yönetim bilgilendirme sistemi kapalı mı?

E-Okul neden açılmıyor? MEB E-Okul kapandı mı?
E-Okul neden açılmıyor? MEB E-Okul kapandı mı?
GİRİŞ 01.11.2014 15:26 GÜNCELLEME 01.11.2014 15:26
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından veliler ve eğitim görevlileri için hizmette bulunan sistemi e-okul bir süredir erişime kapalı. E-okul'a erişim sağlanamama sebebi ise e-okul kapalı olduğu için değil, e-okul bakıma alındığı için. MEBBİS tarafında yapılan açıklamaya göre e-okul 31 Ekim ile 1 Kasım 20:00 saatleri arasında bakımda olacağı için kapalı tutulacak ve öğretim görevlileri ile öğrenciler bu süre içerisinde e-okul'a erişim sağlayamayacak. Ancak e-okul ne zaman açılacak diye sorarsanız, saat 20:00'dan sonra bakımın sona ermesi ve tekrar erişime açılması bekleniyor.

E-okul veli bilgilendirme sistemi; ebeveynlerin her zaman çocuklarının eğitim durumlarını takip altında tutulabilmesini hedefler. Çünkü bu sistem ile ebeveynler sadece internet sayesinde herhangi bir okulda eğitim alan çocuklarının ders notlarına, devamsızlıklarına, yıl içinde verilen ödevlerini yapıp yapmadıklarına, haftalık ders programlarına, sağlık problemlerine gibi eğitim sürecine ilişkin tüm ayrıntılara ulaşabilirler.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 35
  • muğammed 5 yıl önce Şikayet Et
    e okul
    Cevapla
  • lolo 8 yıl önce Şikayet Et
    Acilmiyomus oyle diyolar
    Cevapla
  • Berivan Atlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Niye açılmıyo yaa
    Cevapla
  • marslı 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir türlü açılmıyor fazla oldular ama!!!!
    Cevapla
  • marslı 8 yıl önce Şikayet Et
    Bakımda olduğu için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık