İSKİ'den açıklama: Manidar

Bugün bazı medya organlarında yer alan haberlere İSKİ'den açıklama geldi.

İSKİ'den açıklama: Manidar
İSKİ'den açıklama: Manidar
GİRİŞ 06.11.2014 18:17 GÜNCELLEME 06.11.2014 18:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıp hizmete açılacak olan, İstanbul’un tüm raylı sistemlerinin birbirine entegre olmasını sağlayan dev projeyle ilgiliiddialara İSKİ'den yalanlama geldi.

İSKİ'den yapılan açıklama şu şekilde;

Bilindiği gibi İstanbul’un en önemli sorunlarından biri ulaşımdır. Bu noktada atılmış en önemli yatırımlardan birisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan “Aksaray – Yenikapı Metro Hattı”dır

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıp hizmete açılacak olan, İstanbul’un tüm raylı sistemlerinin birbirine entegre olmasını sağlayan böylesine büyük ve önemli bir projenin sevinç ve kıvancının tüm İstanbul Büyükşehir Belediyesi personeli ve halkımızla paylaşabilmek adına katılımın kolaylaşması ve teşvik edilmesi amacıyla kurum içi bir duyuru yapılmıştır.    

Kurumumuzca söz konusu açılışa katılma noktasında herhangi bir zorlama bulunmamakta olup, personelimizin tören alanına kolay ulaşımını temin etmek gayesiyle birim bazında katılabilecek personel sayısının bildirilmesi ve bu doğrultuda gerekli servis organizasyonunun yapılabilmesi için bir duyuru yapılmıştır.

Söz konusu kurum içi duyurumuzun bazı medya organlarında maksatlı olarak farklı şekilde haberleştirilmesi manidardır.

Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi için bilgilerinize sunarız.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    haberin kaynağı bir tahmin yaparsak her yerde iyi kadroları alanların büyükşehirde de dolu oldugu savı ile gidersek tehdit amaçlı olabilir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"