Bu kez hasta değil doktor hastaneyi terketti

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde hastayla tartışan bir doktor rapor alarak hastaneyi terk etti.

Bu kez hasta değil doktor hastaneyi terketti
Bu kez hasta değil doktor hastaneyi terketti
GİRİŞ 06.11.2014 22:16 GÜNCELLEME 06.11.2014 22:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde sabah saatlerinde yaşanan olayda iddialara göre, görevli kadın doktor S.K., muayene bekleyen bir vatandaş tarafından tehdit edildiğini iddia ederek fenalık geçirdi.

Hastanede panik yaşanırken, bayan doktor psikiyatri bölümünden aldığı raporla hastaneden ayrıldı. Sıra bekleyen diğer hastalar doktorun gitmesine tepki gösterdiklerini ifade ederek, bu kadar hastanın mağdur edilip gidilmesini sert bir dille eleştirdiler. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • sbl dmr 9 yıl önce Şikayet Et
    Doktor tehdit ediliyor vatandaşımız buna tepki gösteriyor. Önce vatandaş olarak şu soruyu sormamız lazım kendimize: Biz nereye gidiyoruz: Haklı haksız oluyor. Haksız haklı. Nasıl oluyor bu iş?
    Cevapla
  • yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    sırada bekleyen zatlar o muhtereminize neden mudahale etmiyorsunuzda doktora tepki gösteriyorsunuz cünkü hepiniz korkaksınız unutmayın o arka cıktığınız adama muhtac değilsiniz
    Cevapla
  • NE YAPSIN DOKTOR 9 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar tepkiyi doktora göstereceklerine tehdit eden densize gösterseler mutlu sona erişirlerdi. Olmadı mı bir ikide tokat çekip kulağından tutup dışarı atsalardı. Birlikten dirlik doğar. O adama herkes tepkisini koyup üstüne gitse bu tip hadiseler olmaz. Hep mi doktor suçlu kardeşim. Madem ihtiyacın var o doktora adam gibi davranmasını bil. Eğitimsiz karaktersiz bir densiz yüzünden işte oyle kalırsınız gece acilinde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü