Mahkemeden Fethullah Gülen'in talebine ret

Fethullah Gülen'in, röportajda ilgili eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler'e açtığı 50 bin TL'lik manevi tazminat davası reddedildi.

Mahkemeden Fethullah Gülen'in talebine ret
Mahkemeden Fethullah Gülen'in talebine ret
GİRİŞ 07.11.2014 09:17 GÜNCELLEME 07.11.2014 09:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dava dilekçesinde, İşler'in bazı gazetelerde yer alan "Karanlığın arkasındaki çete, cemaat bitmiştir" başlıklı röportajında Gülen'in "Kişilik haklarına saldırıldığı" ileri sürülerek, 50 bin lira manevi tazminat talep ediliyordu. Ancak mahkeme, yazıda Gülen'in hedef gösterilmediğine karar vererek, yapılan başvurunun reddedilmesine karar verdi. Kendisi hakkında çıkan çoğu haberden dolayı gazetecilere yönelik açtığı davalarla bilinen Gülen, son olarak da uzun yıllar cemaat içinde bulunan Hüseyin Gülerce hakkında dava açacağını duyurmuştu. 

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 4
  • Nail 9 yıl önce Şikayet Et
    Haşhaşibaşı Hasan Sabbah paralel hakimine denk getirememiş demek ki...
    Cevapla
  • adil yiğit 9 yıl önce Şikayet Et
    yıllarca sanan inandık. peşinden aptalca koştuk. şimdi? utanıyorum kendimden, senin için nicelerinin kalbini kırdım. ama bu dünyadada ahirettede iki elim yakandadır bunu silesin.
    Cevapla
  • Muhammed Salih 9 yıl önce Şikayet Et
    Acil olarak tüm kurumlarıyla tasfiye edilip ev yurt okul gibi kurumların tamamına devletimiz el koyup karşılık vermelidir 3 yıl bunların içinde kaldım kendi rızalarını Allahın rızası sanan zavallılardan başka bir şey değiller. Şuan itibarı ile yurt dışındaki okul ve evlerinde sayın Başbakanımız ve Hakan Fidan hakkında Mute nikahlı olduklarını anlatıtorlar ve en önemlisi Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında firavun olduğunu ve din düşmanı olduğunu söylüyorlar ve müslüman milletlerin çocuklarını Türkiye devletine düşman yapıyorlar Allah bunların şerrinden bizleri korusun Amin.
    Cevapla
  • Abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Hehhehe :D Ciamaat'in parası kalmadı. Ne yapsınlar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması