Askerden Hatay'da büyük operasyon

Hatay'ın Suriye sınırındaki Beşaslan Mahallesi'nde çok sayıda asker ve polis, akaryakıt kaçakçılarına yönelik operasyon yapıyor.

Askerden Hatay'da büyük operasyon
Askerden Hatay'da büyük operasyon
GİRİŞ 07.11.2014 12:43 GÜNCELLEME 07.11.2014 17:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İl Jandarma Komutanlığının koordinasyonunda, hudut birlikleri, jandarma ve polis timlerinden oluşan çok sayıda ekiple Suriye sınırındaki Beşaslan Mahallesi'nde operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında mahalleye giriş ve çıkışlara kontrollü izin verildi.

BASIN ALINMADI

Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleriyle ambulansların da hazır bekletildiği operasyon kapsamında basın mensupları mahalleye alınmadı.

DUMANLAR YÜKSELDİ

Sınır hattında tespit edilen kaçak boru hatlarının imha edildiği operasyonda mahalleden zaman zaman dumanların yükseldiği gözlendi.

ÇOK SAYIDA SİLAH ELE GEÇİRİLDİ, GÖZALTILAR VAR

Devam eden operasyonda sınır hattında tespit edilen kaçak boru hatlarının imha edildiği, çok sayıda silah ele geçirildiği ve gözaltına alınanların olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 4
  • Batu 9 yıl önce Şikayet Et
    Agzina saglik Molla Kasim
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Mevkiler önce Allah’a sonra Devlet-i Aliyye’ye karşı sorumluluktur. Bre Hasancan, devletin işi görmezden gelmek değildir. Elbet zulmedenler saptanıp cezasını çekecektir. Hakanlar Hakanı Cennet Mekan Kanuni Sultan Süleyman Han !
    Cevapla
  • Anadolu 9 yıl önce Şikayet Et
    Merak ediyorum birisi size sorlamı yorum yaptırıyor :))
    Cevapla
  • Molla Kasım 9 yıl önce Şikayet Et
    Konuyla ilgili mantıklı bir şey söyleyemediğin için mi böyle sloganvari şeyler yazıp duruyorsun çok merak ediyorum? Söyleyecek bir şeyin yoksa sus da bir ağırlığın olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!