Bursa'da SGK İl Müdürlüğündeki inceleme

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının emriyle Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü hakkında inceleme başlatıldı.

Bursa'da SGK İl Müdürlüğündeki inceleme
Bursa'da SGK İl Müdürlüğündeki inceleme
GİRİŞ 07.11.2014 15:01 GÜNCELLEME 07.11.2014 15:01

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile ilgili yapılan ihbarı değerlendiren Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının, Bursa Emniyet Müdürlüğüne verdiği talimat üzerine, İl Müdürlüğü santralinin bağlı bulunduğu server ve bilgisayarların imajları alınarak tutanağa bağlandığı bildirildi.

SGK'dan yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında ve internet medyasında, "Bursa SGK'ya Polis Baskını", "SGK'ya Polis Araması", "SGK'da Böcek Araması" gibi ifadeler yer aldığı hatırlatıldı.

Söz konusu haberlerde yer alan ihbar ve iddialarla ilgili adli makamlarca yürütülen incelemenin sonucuna göre SGK tarafından gereğinin yapılacağı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü ile ilgili yapılan ihbarı değerlendiren Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının, Bursa Emniyet Müdürlüğüne verdiği talimat üzerine, İl Müdürlüğü santralinin bağlı bulunduğu server ve bilgisayarların imajları alınarak tutanağa bağlanmıştır. Bahsi geçen inceleme Cumhuriyet Başsavcılığınca halen devam etmektedir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MSB kaynakları: (İsrail-İran gerilimi) Muhtemel gelişmelere yönelik tüm tedbirler alındı
Ortadoğu’da savaş dahil başka krizlerin ilk vuracağı ülkelerden birisi de Türkiye