TÜYAP Kitap Fuarı tarihleri ve saatleri

İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı başladı. Ziyaret etmek isteyenler için; TÜYAP Kitap Fuarı tarihleri ve saatleri ne zaman?

TÜYAP Kitap Fuarı tarihleri ve saatleri
TÜYAP Kitap Fuarı tarihleri ve saatleri
GİRİŞ 08.11.2014 21:14 GÜNCELLEME 08.11.2014 21:14

İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı kitap seven herkes için kapılarını açtı. TÜYAP Kitap Fuarı tarihleri ve saatleri de ziyaretçiler için paylaşıldı. Açıklanan bilgileri göre İstanbul Kitap Fuarı 16 Kasım tarihine kadar açık olacak. Hafta içi ziyaret saatler 10:00-19:00, hafta sonu ise ziyaret saatleri 10:00-20:00 saatleri arasında olacak. 

İstanbul ’un kitap coşkusu bugünden itibaren Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar Merkezi’nde başlıyor. Bu yıl 33’üncüsü düzenlenecek Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 16 Kasım’a kadar açık kalacak. 850 yayınevinin boy göstereceği fuarın teması “Sinemamızın 100. Yılı”, onur yazarı ise ''Atilla Dorsay'' olacak.

SERGİ AÇILACAK

Fuar sırasında Dorsay hakkında bir sergi açılacak ve yazı serüvenini anlatan bir kitap yayımlanacak. Ayrıca sinemayla ilgili fuar boyunca oyuncu, yönetmen ve sinema yazarlarının katıldığı 50 civarında etkinlik düzenlenecek.

MACARİSTAN EDEBİYATI TANITILACAK

Her yıl bir ülkenin Onur Konuğu olduğu fuarda bu yıl Macaristan edebiyatı tanıtılacak.

“Macaristan: Bir Bahçeden Bir Bahçe’ye” başlığı altında Macar edebiyatı ve Macar kültürünün tanıtılacağı etkinliklerde bu ülke yazarları Péter Esterházy, László Darvas, Dóra Csányi, Katalin Szegedi, Péter Zilahy,  Tóth Krisztina, Spiró György,Mihály Hoppál, Timur Davletov, Fodor Pál, Dávid Géza ve Zsofia Mautner katılacak. Ayrıca fuar katılımcıları bu yıl Macar müzikleri eşliğinde Macar yemeklerinden tatma imkânı da bulabilecek.

İSTANBUL SANAT FUARI DA AÇIK OLACAK

Kitap fuarıyla eş zamanlı olarak 24. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı da TÜYAP Fuar Merkezi’nde görülebilir. 33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, hafta içi 10:00-19:00, hafta sonu ise 10:00-20:00 arasında açık kalacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!