Beşiktaş maçı canlı yayın ile LİG TV'de

Beşiktaş bugün Başakşehir ile deplasmanda karşılaşıyor. Beşiktaş, Başakşehir maçı canlı yayın ile LİG TV'de

Beşiktaş maçı canlı yayın ile LİG TV'de
Beşiktaş maçı canlı yayın ile LİG TV'de
GİRİŞ 09.11.2014 17:34 GÜNCELLEME 09.11.2014 17:34

Beşiktaş, Partizan zaferinin ardından Süper Lig'e, bu akşam Başakşehir maçıyla dönüyor. Beşiktaş maçı canlı yayın ile LİG TV'de 

Süper Lig’de Kayseri Erciyesspor ve Fenerbahçe mağlubiyetlerinin ardından moral arayan Beşiktaş, 9. hafta karşılaşmasında rakibini evinde devirip ligde de yükselişe geçmek istiyor.

Peş peşe aldığı yenilgilerin ardından zirve hattından uzaklaşan  Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic, son haftaların formda ismi Demba Ba’yı kullanarak, Abdullah Avcı’nın ekibini kayıpsız geçmeyi planlıyor.

BEŞİKTAŞ HABERLERİ 

Muhtemel ilk 11'ler:

İstanbul Başakşehir: Volkan Uğur Yalçın Epureanu Ferhat Doka Sedat Rotman Visca Semih Perbet

Beşiktaş: Cenk İsmail Ersan Franco Serdar Motta Hutchinson Oğuzhan Kerim Sosa Ba 

Stat: Başakşehir Fatih Terim Stadyumu
Saat: 19.00
Hakem: Cüneyt Çakır

3 CEZALI İSİM VAR

Beşiktaş'ta kart cezaları bulunan Gökhan Töre, Olcay Şahan ve Veli Kavlak; bu akşamki karşılaşmada forma giymeyecek.
      
Kayseri Erciyesspor ile oynanan maçta gördüğü kırmızı kartın ardından iki maç ceza alan Gökhan Töre, İstanbul Başakşehir maçıyla birlikte cezasını tamamlayacak.
      
Fenerbahçe ile oynanan derbi mücadelesinin ilk yarısında kırmızı kart gören Olcay Şahan'ın yanı sıra aynı maçta sarı kart cezalısı durumuna düşen Veli Kavlak, bu akşam takımlarını yalnız bırakacak.
      

PEKTEMEK SAKAT!

Cezalı futbolcuların olmasıyla sıkıntıya düşen teknik direktör Slaven Bilic'i düşündüren diğer konu da Mustafa Pektemek'in sakatlığı oldu.
      
UEFA Avrupa Ligi'nde Sırbistan'ın Partizan takımıyla oynanan karşılaşmada sakatlanan siyah-beyazlı oyuncu, bu akşamki maçta forma giyemeyecek.
      

DEMBA BA FORMDA!

Siyah-beyazlı takım, Senegalli oyuncusu Demba Ba ile bu akşamki maçta sonuca gitmeye çalışacak.
      
Avrupa kupalarında çıktığı 7 maçta 7 gol atan Demba Ba, ligde henüz istediği istatistikleri yakalayamadı. Siyah-beyazlı formayla bu sezon sadece Sivasspor karşısında 2 gol atabilen tecrübeli futbolcu, İstanbul Başakşehir karşısında gol arayacak.
      

SAVUNMASI FORMSUZ

Beşiktaş'ta İstanbul Başakşehir maçı öncesi teknik heyeti endişelendiren en önemli sorun savunmanın formsuzluğu olacak.
      
Ligin ilk beş haftasında iki gol yiyen siyah-beyazlı ekip, son 3 maçta ise kalesini rakiplerine kapatmayı başaramadı. Sivasspor ve Fenerbahçe maçlarında ikişer gol yiyen "Kara Kartallar", 3 haftada kalesinde 7 gol gördü.
      

2 İSİM KART SINIRINDA

"Kara Kartallar"da İstanbul Başakşehir maçı öncesi Demba Ba ve Oğuzhan Özyakup, kart sınırında bulunuyor.
      
Bursaspor, Eskişehirspor ve Fenerbahçe karşısında sarı kart gören Demba Ba ile Balıkesirspor, Kayseri Erciyesspor ve Fenerbahçe karşılaşmalarında kart gören Oğuzhan, bu akşamki maçta aynı şekilde cezalandırıldıkları takdirde cezalı duruma düşecekler ve 10. haftada oynanacak Kasımpaşa karşısında takımlarını yalnız bırakacak.
      
Cezalı ve sakat oyuncuların bulunması sonrası Bilic, kadroda değişikliğe gitmek zorunda kalacak. Sakatlığı nedeniyle Partizan maçında forma giymeyen ve sonrasındaki antrenmanlara çıkmayan kaleci Tolga'nın yerine yine Cenk Gönen'in görev yapması bekleniyor. Sağ bekte görev yapan Necip Uysal, bu akşamki karşılaşmada orta sahada Hutchinson ile rakip atakları kesmeye çalışacak. Kırmızı kart cezalısı Olcay'ın yokluğunda ise Partizan karşısında sağ bek oynayan İsmail Köybaşı'nın, Motta'nın önünde sol kanatta oynayacağı öğrenildi. İsmail'in sola geçmesiyle savunmanın sağ kanadında Serdar Kurtuluş forma giyecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı