23 derste Hz peygamberi anlatacaklar

Siyer Vakfı'nın geçen sene başlattığı Siyer Mektebi programları, bu sene de devam ediyor.

23 derste Hz peygamberi anlatacaklar
23 derste Hz peygamberi anlatacaklar
GİRİŞ 10.11.2014 12:24 GÜNCELLEME 10.11.2014 12:24

Geçen sene, "Usul ve Kaynakları Açısından Siyer" başlığında işlenen dersler, bu sene, "Hz. Peygamber Dönemi Siyer Coğrafyası" başlığı ile devam edecek.

23 derste sahasında uzman hocaların katılımı ile Hz. Peygamber'in yaşadığı, bir şekilde tebliğ ve davet için iletişim kurduğu, böyle olduğu içinde Siyer Coğrafyası diye nitelenen, birçok yer, mekan, hadise, şahıs hakkında bilgiler verilecek.

Bu programlara katılacak olan hocaların bazıları şunlar olacak: Muhammed Emin Yıldırım, Prof. Dr. Selahattin Polat, Prof. Dr. Hüseyin Elmalı, Prof. Dr. Adnan Demircan, Prof. Dr. Ali Bardakoğlu, Prof. Dr. Şinasi Gündüz, Prof. Dr. Mehmet Ali Kapar, Prof. Dr. Hüseyin Algül, Prof. Dr. Kasım Şulul, Prof. Dr. Mustafa Armağan...

23 dersin sonunda yapılacak sınavlarda dereceye girenlere kitaplar, birinciye Umre, ikinciye Kudüs seyahati, üçüncüye dizüstü bilgisayar hediye edilecek.

Dersler, haftada üç gün Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat, 20.00'de olacak ve erkek-hanım tüm isteyenler katılacak. Herhangi bir ücret alınmayacak bu programlara katılanlara özel olarak hazırlanmış bir müfredat kitabı verilecek.

Kayıtların devam ettiği program, 17 Kasım Pazartesi başlayacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor
İsrail Gazze'de soykırım yapması için PKK'yı da getirmiş! Katliam ortaklığı ifşa oldu