Suriye'den F-16'larla radar tacizi

Genelkurmay Başkanlığı, sınır hattında devriye uçuşu yapan F-16'ların Suriye’deki radar sistemleri tarafından taciz edildiğini bildirdi.

Suriye'den F-16'larla radar tacizi
Suriye'den F-16'larla radar tacizi
GİRİŞ 11.11.2014 16:23 GÜNCELLEME 11.11.2014 16:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Hatay üzerinde hava muharebe devriye görevi icra etmekte olan 2 adet F-16 uçağımıza, Suriye’de konuşlu SA füze sistemi tarafından, saat 08.38’de, 1 dakika süre ile radar kilidini muhafaza etmek suretiyle tacizde bulunulmuştur. 6 adet F-16 uçağı ile Türkiye-Suriye hudut hattı boyunca devriye uçuşu icra edilmiştir." 

YORUMLAR 3
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    bu haberden bıktık. ikide bir radarlar uçaklarımızı taciz etti. bunu diyeceğinize taciz edeni vurun gitsin.
    Cevapla
  • Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadasa katiliyorum.. madem seni taciz ediyor sen koskocaaa bir millet TÜRKIYESIN kardesim sana kilitlendigindeee tak diye vuracaksin..! artik dis gösterki isiran az olsun.. biz millet devlet olarak arkanizdayiz.. veselllam... birkere vurki artik sana o cesareti gösteren olmassin OLAMASIN...!
    Cevapla
  • Niye 9 yıl önce Şikayet Et
    niye bu angajman kuralinida degistirmedik ki.? kitlendigi anda o sistem yok edilecektir denili[ yeni angajman kurali koymaliydik.. onlarda helikopterlerini indirdigimiz andan itibaren ne kadar ciddi oldugumuzu anlarlardi.. tabiki o sistemin kac km mesafede oldugunu tahmin etmek guc.. uzak olsa gerek.. bizim onlari indirecek fuzemiz varmi o da bir soru.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı