Mehmet Ali Alabora şimdi yandı

Mehmet Ali Alabora hakkında Gezi fezlekesi hazırlandığı ortaya çıktı. Buna göre ünlü oyuncu eylemleri düzenleyen grubun 2 numarasıydı.

Mehmet Ali Alabora şimdi yandı
Mehmet Ali Alabora şimdi yandı
GİRİŞ 12.11.2014 07:44 GÜNCELLEME 12.11.2014 07:45
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kaos Lobisi, Taksim Gezi Parkı'ndaki ağaçları bahane etti. Halkı sokağa döktü. Oyuncu Mehmet Ali Alabora'nın "Mesele ağaç değil anlamadın mı?" sözleri ise eylemlerin amacını gözler önüne serdi. Neyse ki derin plan amacına ulaşamadı. Alabora da İngiltere'ye sığındı. Ancak hakkındaki iddialardan kurtulamadı. Zira kendisiyle ilgili bir Gezi fezlekesinin hazırlandığı ortaya çıktı. Buna göre Emniyet, eylemlerin devam ettiği 15 Haziran 2013'te İstanbul Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü'ne bir yazı gönderdi.

KAHİRE'YE GİTTİLER

Yazıda şu bilgilere yer verildi: "Gösterileri 'Otpor' adlı Sırp gençlik hareketi organize etti. Otpor lideri İvan Maroviç, Gezi'den 10 ay önce Alabora ve ekibiyle Mısır'ın başkenti Kahire'de görüştü. Görüşmeden sonra Türkiye'ye dönen grup, 'Mi Minör' adlı oyuna başladı. Böylece Gezi'nin startı verildi. Grup ayrıca Aralık 2012'de kurdukları 'OccupyTurkey' Facebook sayfası üzerinden ODTÜ eylemlerine yön verdi. Bu ekibi ise iş adamı Osman Kavala finanse etti."

TANIDIK SAVCI!

Savcı Muammer Akkaş tarafından bir fezleke hazırlandı. Ancak fezleke, 1 yıl sonra ortaya çıktı. Öte yandan Otpor, Yahudi asıllı ABD'li finansör George Soros tarafından destekleniyor. Ayrıca arkasında Amerikan Haber alma Teşkilatı CIA de var. 

YORUMLAR 13
  • Ben 9 yıl önce Şikayet Et
    Memedali bir kaos denizi oluşturup oradan gemisini yüzdürecekti ama gemi tam anlamıyla alabora! OLDU
    Cevapla
  • OĞUZHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    hakkın ve halkın düşmanı
    Cevapla
  • izmir3543 9 yıl önce Şikayet Et
    insallah cezasiz kalmaz yapdigi cikartilsin tutuklama karari
    Cevapla
  • vatandaşlıktan çıkarılmalı ve... 9 yıl önce Şikayet Et
    mahkeme sonucunda suçu sabit olursa..ülkeye girişi yasaklandığı gibi tüm mal varlığına da el konulsun. ibreti alem için...
    Cevapla
  • Mehmet Çolak 9 yıl önce Şikayet Et
    Tahmin etmiş olmalı ki gelişmeleri. Kendisi şu an İngiltere de. Hain.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor