Nabi Avcı'dan Sözcü'ye çifte yalanlama

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'dan Sözcü Gazetesi'nde yer alan iki haberle ilgili açıklama geldi.

Nabi Avcı'dan Sözcü'ye çifte yalanlama
Nabi Avcı'dan Sözcü'ye çifte yalanlama
GİRİŞ 12.11.2014 10:01 GÜNCELLEME 12.11.2014 10:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Millî Eğitim Bakanlığı'ndan haberlerle ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

Bugün Sözcü gazetesinde Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı'nın da adının karıştırılarak "Bakanlar, Reza Zarrap'ın uçağını dolmuş gibi kullanmış" başlığıyla verilen haber tamamen hayal ürünü olup hiçbir surette gerçeklerle bağdaşmamaktadır.

Sayın Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, 27 Ekim 2013 tarihinde Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan tarafından yaptırılan Malazgirt Çağlayan Meslek Yüksek Okulunun açılışı için yine eski Bakan Çağlayan tarafından organize edilen bir uçakla Muş'a gitmiş; Muş'tan  polis helikopteri ile Malazgirt'e geçerek okulun açılışını gerçekleştirmiştir. Okulun açılış törenini takiben aynı helikopterle Muş'a geçen Sayın Bakanımız dönüşünü aynı gün Türk Hava Yollarına ait tarifeli bir uçakla yapmıştır. Dolayısıyla, Sayın Bakanımızın kişisel hiçbir tanışıklığı bulunmayan bir şahıs tarafından "özel olarak ağırlanma"sı söz konusu değildir.

Aynı gazetenin dünkü sayısında "MEB'den Skandal Genelge" başlığıyla verilen haberde de Bakanlığımızın, "yetimlere destek" bağlamında uluslararası faaliyetler yürüten bir sivil toplum kuruluşu olan IHH'ya verdiği destek konusunda  yanlış bir algı yaratılmak istenmiştir. 

Millî Eğitim Bakanlığı'nın "yetimlere destek" amaçlı proje üreten bütün sivil toplum kuruluşlarına desteği bundan sonra da artarak devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YORUMLAR 1
  • atanamamış bir öğretmenim 9 yıl önce Şikayet Et
    ama nabi hocayı çpk severim temiz kalpli yardımsever...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin