Futbol: U18 Milli Takımlar Dostluk Turnuvası

Türkiye: 2 - Çek Cumhuriyeti: 0

Futbol: U18 Milli Takımlar Dostluk Turnuvası
Futbol: U18 Milli Takımlar Dostluk Turnuvası
GİRİŞ 13.11.2014 17:35 GÜNCELLEME 13.11.2014 17:35

Türkiye Futbol Fedarasyonu (TFF) tarafından düzenlenen U18 Milli Takımlar Dostluk Turnuvası'nda Türkiye, Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yendi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Emirhan Spor Kompleksinde düzenlenen turnuvaya Türkiye, Almanya, Hollanda ve Çek Cumhuriyeti'nin U 18 milli takımları katılıyor.

Turnuva'da Türk Milli Takımı, ilk maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaştı. Karşılaşmayı Ahmet Şeref Sarı, Murat Ergin Gözütok ve Okan Barcın hakem üçlüsü yönetti.

Teknik direktörlüğünü Mehmet Hacıoğlu'nun yaptığı Türk ekibi, sahaya Muhammed Şengezer, Sabit Hakan Yılmaz, Cengiz Ünder, Ali Berkin Şenol, Emirhan Aydoğan, Muhammed Samet Karakoç, Savaş Polat, Gökhan Göksu, Hasan Kuruçay, Gökhan Kardeş ve Abdullah Balıkçı 11'i ile çıktı.

İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmayı Türkiye, 77. dakikada Mustafa Erçetin ve 84. dakikada Hayrullah Alıcı'nın penaltıdan attığı gollerle 2-0 kazandı.

Maçta Çek Cumhuriyeti'nden David Stepanek ile Jan Kuchta sart kart gördü.

Turnuva kapsamında 13 Kasım'da Hollanda-Türkiye ve Almanya Çek Cumhuriyeti; 17 Kasım'da ise Türkiye-Almanya ve Çek Cumhuriyeti- Hollanda maçları yapılacak.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!