Silopi'den sonra Nusaybin'e de hendek

PKK'nın Yurtsever Devrimci Gençlik Harekâtı (YDG) Cizre ve Silopi’den sonra şimdi de Mardin’in Nusaybin ilçesinde hendek kazdı.

Silopi'den sonra Nusaybin'e de hendek
Silopi'den sonra Nusaybin'e de hendek
GİRİŞ 13.11.2014 18:37 GÜNCELLEME 13.11.2014 18:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Örgüt Mardin’in Nusaybin ilçesi Kışla Mahallesi, Bostancı sokak üzeri Hacılar (Kanika) mezarlığı girişindeki bir ikamet önünde yaklaşık 50 cm derinliğinde 1 metre genişliğinde 3 metre uzunluğunda çukur ile Bostancı Sokak ile Işık Önder Caddesi yol ayırımında 1 metre derinliğinde 1,5 metre genişliğinde 7-8 metre uzunluğunda çukurlar kazdı.

Olayın duyulması üzerine bölgeye hareket eden güvenlik güçleri ile göstericiler arasında çatışma çıktı. Göstericiler polise Molotof ve taş ve havai fişek atarken polis ise göstericilere gaz bombası ile müdahale etti. Çıkan olaylarda 1 kişi tutuklandı. Olayların ardından polis kazılan hendekleri tekrar kapatıldı.

VALİLİK: NUSAYBİN İLÇESİNDE HENDEKLER KAZILDI

Konu ile ilgili açıklama yapan Mardin Valiliği; Nusaybin İlçesi, Kışla Mahallesi, Bostancı Sokak üzeri Hacılar (Kanika) Mezarlığı yanında araçların geçişlerinin engellenmesi amacıyla çukurlar (Hendek) kazıldığının bilgisi alınması üzerine olay yerine zırhı araçlarla ekiplerin sevk edildiğini belirtti.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • C.KUL 9 yıl önce Şikayet Et
    Hani maske takmak molotof atmak silah sayılacaktı ne oldu yutuldu mu...
    Cevapla
  • KARADENİZ 9 yıl önce Şikayet Et
    YUTULDU KARDEŞ YUTULDU MALESEF..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri