Hendek kazan operatöre tutuklama

Mardin Nusaybin'de YPG'liler tarafından kazılan hendeğe yardım ettiği iddia edilen kepçe operatörü tutuklandı.

Hendek kazan operatöre tutuklama
Hendek kazan operatöre tutuklama
GİRİŞ 13.11.2014 23:48 GÜNCELLEME 14.11.2014 00:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’nın sözde gençlik yapılanması YDGH’liler tarafından kazılan hendeğe yardım ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Nusaybin Belediyesi'nde çalışan ve PKK örgütüne üye olduğu belirtilen kepçe operatörü H.E. tutuklandı.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü'den yapılan açıklamada, Nusaybin belediyesinde kepçe operatörlüğü yapan ve aynı zamanda PKK terör örgütüne üye olan H.E.'nin, belediyeye ait kepçeyle hendek kazma olayına karışması sonucu yakalandığı açıklandı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Nusaybin ilçesi, Kışla Mahallesi, Bostancı Sokak üzeri Hacılar Mezarlığı yanında araçların geçişlerinin engellenmesi amacıyla çukurlar kazıldı. Çukurlar ile ilgili yapılan araştırmalar esnasında Nusaybin ilçesi Moryakup Mahallesi Cumhuriyet Meydanı üzerinde bulunan İlçe Tarım Müdürlüğü önüne bir kepçenin park ettiğinin anlaşılması üzerine söz konusu çukurların bu kepçe ile kazılmış olduğu kanaatine varılmış, görevlilerimiz kepçenin yanına giderek H.E. (40) isimli şahıs ile yapılan görüşme neticesinde; söz konusu kepçenin Nusaybin Belediyesi'ne ait olduğunu, ilçemiz Kışla Mahallesi Bostancı Sokak üzerinde bulunan çukurları mezar kazmak için Hacılar Mezarlığı'na gittiği sırada yüzleri kapalı, ellerinde molotof kokteyli bulunan 5-6 şahsın tehdit ederek zorla kazdırdığını, ancak konu ile ilgili olarak polislere bilgi vermediğini beyan etmesi üzerine söz konusu kepçe operatörü H.E. isimli şahıs görevlilerimizce refakate alınmış, kazılan çukurları kapatmak üzere seyir halinde iken ara sokaklardan görevlilerimize ve araçlarına yönelik havai fişekli saldırılarda bulunulmuş, görevlilerimiz tarafından yapılan gazlı müdahaleler ile şahıslar dağıtılmış, çukurlar kapatıldıktan sonra H.E. isimli şahıs hakkında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte tutuklanarak, Mardin E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü'ne teslim edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • Banazlı 9 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah o çukurları kendinize ve sevdiklerinize kazarsınız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam