Polise tehdit: Biz ne dersek o olur!

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ahmet Tanrıverdi önemli iddialarda bulundu.

Polise tehdit: Biz ne dersek o olur!
Polise tehdit: Biz ne dersek o olur!
GİRİŞ 14.11.2014 08:26 GÜNCELLEME 14.11.2014 12:29
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Helin Şahin'in haberi

Tekirdağ İstihbarat Şube’de görevli polis memuru Ahmet Tanrıverdi, ifadesinde kendisinden nakit parayla bir bilgisayar almasının ve Mustafa Özer vasıtasıyla ‘IP’si düşmeyen program’ yükletmesinin istendiğini anlattı.

İstenenleri yaptığını kaydeden Tanrıverdi, demirbaşa kaydedilmeyen bilgisayarın parasının da örtülü ödenekten karşılandığını kaydetti. Tanrıverdi, bilgisayarı polis Onur Topal’ın kullandığını söyledi, Tanrıverdi, İstihbarat eski Müdürü Halil Hilal Seyfi’nin  memurların özel hayatlarına dair elde ettiği bilgileri üst makamlara sunduğunu belirterek, “Aldıkları bilgileri de belli bir görüşün temsilcisi olan Kazım Özadalı’ya naklettiler... Bana ‘Seninle ömür boyu uğraşacağız’ diyerek beni tehdit etti” diye konuştu.

Dinlenen polislerden Kadir Usta’nın eşi  Emine Ebru Usta ifadesinde “Resul Darama, bana ‘sen bu işlerden aklanamazsın. Her taraf bizim hizmet ekibinden. Hocaefendinin (Fethullah Gülen) hizmetindeyim. Biz ne dersek o olur’ diyerek mobing uyguladı. Başarı belgelerim imha edildi. Şikayetim Vali Ali Yerlikaya tarafından işleme konmadı. Cezalar verildi. Bakanlık denetçisi Burak Berksur Özdoğru’yu şikayet ettiğim için Bakanlık bana ceza verdi. Valilik 1 yıl ücretsiz izin almak zorunda bıraktı“ dedi.  Mağdur polis eşi E.M, yasadışı dinlemeler yaptığı ortaya çıkan Emniyet Müdürü Cemil Ceylan’ın eşi Ayşegül Ceylan’ın dinlemelerden haberdar olduğunu hanım toplantılarında kendilerine yönelttiği tehditlerden bildiklerini söyledi.

KAYNAK: STAR GAZETESİ
YORUMLAR 38
  • HOCA 9 yıl önce Şikayet Et
    SAHTE HOCA CUNTA
    Cevapla
  • sadık 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaşlar bir suç varsa üzerine gidilsin ama herkesin ne yaptığı ortada kim hırsızlık yaptıysa kim rüşvet aldıysa kim de devleti dolandırmışsa bunlar bir bir sorulsun
    Cevapla
  • AHMET 9 yıl önce Şikayet Et
    Kazım değil Kasım Özadalı... Paralelin Trakya temsilcisi.. Büyük kuyumcu ve senet mafyası.
    Cevapla
  • güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    Karun da bunlar gibi büyüklük taslamıştı The End.rabbi parayla karıyla imtihan etmesin,herkes sabredemez işi zor.
    Cevapla
  • mert 9 yıl önce Şikayet Et
    günümüzün müslüman geçinen bazı kesimleri iftira da kafiri ve canilikte yamyamları da kendilerine hayret ettirecek duruma geldiler allah ıslah etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier davetlilere döner kesti