Abdullah Gül'e fuarda yoğun ilgi

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Beylikdüzü'nde düzenlenen 33. Uluslararası TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı'nı gezdi.

GİRİŞ 14.11.2014 20:23 GÜNCELLEME 14.11.2014 20:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Gül, görev süresince yaptığı konuşmaların derlendiği kitapları TÜYAP Kütüphanesi için imzaladı.

ÖĞRENCİLER SELFİE KUYRUĞUNA GİRDİ

Abdulah Gül, gezdiği kitap fuarında, vatandaşların, özellikle öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Öğrenciler Gül ile fotoğraf çektirmek ve selfie yapmak için birbirleriyle yarıştı. Gül, öğrencilerin çoğunu kırmayarak bol bol fotoğraf çektirip, selfie yaptı.

"FUAR TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNE OLAN GÜVENİMİ ARTIRDI"

Cumhurbaşkanlığı süresince yaptığı konuşmaların derlendiği kitapları yayımlayan Alfa Yayınevi'nin standına da uğrayan Gül, yayınevinin sahibi Faruk Bayrak'ın isteğiyle, TÜYAP Kütüphanesi için bu kitapları imzaladı.

Gül, Cumhurbaşkanlığı döneminde Foto-Film Şube Müdürü olarak görev yapan Mehmet Demirci'nin kendi çektiği fotoğraflarla oluşturduğu “A Protokol - Cumhurbaşkanı'yla 990 Gün" adlı kitabı imzalarken de basın mensuplarına dönerek, “Bakın kitabın yazarı da şu an fotoğraf çekiyor" dedi.

Ardından, Büyük Doğu ve Ötüken Yayınevlerinin standlarını ziyaret eden Abdullah Gül, çıkışta basın mensuplarına açıklama yaptı. Gelmeden önce fuarın bu kadar kalabalık olacağını tahmin etmediğini belirten Gül, “Doğrusu her sene çok uzaktan takip ederdim. Fuar Taksim'de ilk başladığında, çok serbest olduğum dönemlerde ilgi duyardım. Bugün İstanbul'un bu kadar uzağında ama kitap fuarının bu kadar kalabalık olması, Türkiye'nin geleceğine olan ümidim çok güçlüydü ama bugün onu çok daha güçlü hale getirdi. Hele burada gördüğüm kalabalığın neredeyse yüzde 90'ının öğrenciler, her yaşta insanın ve yarısının kızlardan oluşması, özellikle Türkiye'nin geleceğine olan güvenimi çok artırdı" dedi.

Gül, TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı'nın Avrupa'nın en önemli kitap fuarı olduğunu da söyledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • savbey 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Abdullah GÜL çok kaliteli çok kıymetli çok mütevazi bir şahsiyet bu milletin son zamanlarda yetiştirdiği en büyük değerlerden kendisini çok seviyor ve destekliyorum saygılar selamlar. Siz bize lazımsınız...
    Cevapla
  • ne yaptığını gördünüz 9 yıl önce Şikayet Et
    ben ilkokuldayken öğretmen hangi makamın büyük olduğunu sorduğunda bir kişi hariç herkes başbakanlık demişti gülü görünce annelerimize bu cumhurbaşkanımı diye soruyorduk be erdoğan öye mi (BU arada 7. sınıftayım henüz
    Cevapla
  • Nur 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu fuarda acaba dini kitaplar varmı ve satışa açıkmı ? bilen varmı ?
    Cevapla
  • gerçekler 9 yıl önce Şikayet Et
    çok efendi,çok kaliteli ve çok değerli ve eski ortamının en sevileniydi...yerini buldu,milletin gönlünü!
    Cevapla
  • Molla Kasım 9 yıl önce Şikayet Et
    Özellikle paralele çok imkanlar sağladı. Etrafında sadece onlar vardı.Sadece onların yönmlendirmesiyle iş yaptı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak